9 б'юті-помилок, яких не прощають чоловіки

Опубликовано: 08:00, 16.03.2015
У прагненні бути для нього найкрасивішою можна "наламати дров": ми зібрали і проаналізували головні б'юті-помилки, які дуже дратують хлопців.

43.jpg (13.63 Kb)

Надмірна кількість парфуму

Хлопцям невтямки, навіщо ти виливаєш на себе півфлакона парфумів, щоб потім збивати з ніг всіх стійким, задушливим ароматом. Не зловживай парфумом і віддавай перевагу легким квітково-пудровим ароматам з ноткою цитруса - згідно з опитуваннями, саме їх чоловіки вважають найбільш сексуальними.

mis1.jpg (32.71 Kb)

Товсті шари тональних засобів

Ти добру годину старанно накладала на обличчя консилер, хайлайтер, тональну основу, пудру і бронзуючі рум'яна в надії убити його рельєфними вилицями і бездоганним тоном шкіри. По факту, на твоєму (і його) комірі залишаються моторошні плями цегляного відтінку, а це тотальний антисекс. Підбери легкий тональний засіб і завжди видаляй видимі сліди макіяжу м'яким спонжем, розпорошивши на нього термальну воду.

mis2.jpg (45. Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 б'юті-секретів від кращих голлівудських косметологів

Тверде від лаку волосся

Якщо зафіксувати укладку до стану твердого мотоциклетного шолома, він не зможе запустити руку в твої пасма, та й навряд чи захоче це зробити. Хлопці люблять простоту, в тому числі і в зачісках: злегка розпатлані локони, милий хвіст або бабета - стильно, легко і спокусливо.

Вії "павукові лапки"

При невмілому виконанні ефект вій Кардашян перетворюється на ефект "лапок павука" - густо профарбовані, злиплі вії з грудками туші. Якщо тобі все ж хочеться вразити його поглядом, скористайся акуратними пучками штучних вій, наклеївши їх тільки на зовнішні куточки очей.

mis3.jpg (13.34 Kb)

Суха шкіра

Немає нічого менш сексуального, ніж суха шкіра ніг, загрубілі лікті або потріскані п'яти. Зімітуйте свіжу, сяючу з легким загаром "літню" шкіру за допомогою живильного лосьйону-автозасмаги. Зараз наука пішла далеко - подібні засоби доглядають за шкірою і делікатно забарвлюють її верхній шар і, головне, приємно пахнуть - чим не bb-крем для тіла?

Острівці неголеності на ногах

Він гладить твою гладку, ніжну ніжку і раптом... острівець з щетиною. Упс, мабуть ти не помітила, бо поспішала. Це не смертельно, але неприємно. Поголи ноги ввечері, а не вранці, стеж за тим, щоб лезо було гострим і відносно новим - це позбавить тебе від неестетичних червоних пухирців.

mis5_1.jpg (11.56 Kb)

Липкий блиск для губ

Хлопці не люблять в'язкі, липкі помади і особливо блиски, віддаючи перевагу повній відсутнсоті макіяжу губ. Обирай доглядаючі бальзамам або тінти - вони дають привабливий відтінок і часто мають кремову або желеподібну текстуру.

Помаранчева автозасмага

Легкий золотистий відтінок візуально робить стрункішою і суперсексуальною, але варто трохи перестаратися і вуаля, ти схожа на курку-гриль. Щоб цього уникнути, завжди вибирай світлий відтінок автозасмаги і наноси його тонким шаром, ретельно розтираючи на ліктях, шиї і під колінами.

mis7.jpg (56.5 Kb)

Насичені smoky-eyes

Все починалося досить невинно: ти, твоя улюблена палетка тіней і дзеркало. Ти трохи нафарбувала очі, потім додала ще трохи кольору і ще ... У підсумку smoky-eyes вийшли важкими, неакуратними і вульгарними - добре для подіуму, але катастрофа для життя. А от якби ти підвела очі чорним лайнером, а потім розтушувати його ватною паличкою або пензлем, погляд вийшов би сексуальним.
Вернуться к материалу