12 правил укладки тонкого і довгого волосся

Опубликовано: 08:20, 13.05.2015
Хочеш мати розкішне довге волосся з об'ємом біля коренів як у рекламі професійного шампуню? Немає нічого неможливого! Тонке волосся відмінно піддається укладці, якщо ти має ці 12 корисних порад.

013.jpg (32.88 Kb)Знайди свій шампунь
Зроби ставку на шампунь для тонкого волосся з ефектом прикореневого об'єму.

Відмовся від частого миття
Якщо твоя шевелюра брудниться занадто швидко, практикуй використання сухого шампуню між процедурами вологого очищення. І запам'ятай: тобі використовувати сухий шампунь найкраще на ніч.

Купуй "правильний" кондиціонер
Тримайся подалі від продуктів, на етикетці яких написано "зволоження" і "харчування" - вони обвантажують волосся. Використовуй кондиціонер економно, ніколи не наноси його близько до коренів, краще відпусти 3-4 сантиметри від поверхні шкіри голови.

Завжди використовуй термозахист
Приступаючи до сушіння шевелюри, нанеси на волосся термозахист. Ідеально, якщо він буде представлена у вигляді спрею. Потім опусти голову вниз і пропрацюй корені теплим струменем повітря з фена. Коли волога біля коренів пропаде, візьми круглий гребінець або скористайся відповідною насадкою приладу, щоб просушити вологі ділянки на кінцях волосся. Заверши процедуру холодним струменем повітря, потім почекай декілька хвилин і приступай до наступного кроку.

Вибирай прості укладки
Ти можеш бути в захваті від складних зачісок, представлених на показах високої моди і шоу Victoria's Secret, але все ж для реального життя вибирай більш прості речі. Тонкі волосся не терплять достатку деталей, пафосу й химерності форм.

Уникай багатошаровості
Щоб додати шевелюрі об'єму, багато представниць прекрасної статі вибирають каскадні багаторівневі стрижки. Але варто трохи переборщити з кількістю шарів, і це дасть ілюзію ще більш тонкого волосся. Тому не захоплюйся: 2-3 рівня біля коренів і не більше двох на кінцях волосся - от і все що потрібно, щоб бути досконалою.

Розслабся з приводу начосом
Звичайно, начісування - не дуже корисна процедура для волосся, але виконана за всіма правилами, вона не шкодить здоров'ю локонів, зате дарує їм розкішний об'єм. Ніколи не начісуй волосся близько до поверхні шкіри голови, в кінцевому підсумку це виглядає комічно. Прагни природності, підводь шевелюру, відступивши 3-5 сантиметрів від коренів волосся.

Віддавай перевагу легким стайлінговим засоби
Тонкому волоссю припадуть до вподоби легкі повітряні муси і пінки. Для досконалої укладки потрібно їх зовсім небагато. Волоссю середньої довжини достатньо буде засоби, розміром з волоський горіх, а довгому - з тенісний м'яч.

Полюби бігуді-липучки
Багато дівчат і жінок впевнені, що бігуді - це пережиток минулого, і абсолютно даремно, якщо йдеться про сучасні інтерпретації перевіреного аксесуара. Бігуді-липучки великого діаметру незамінні у створенні приголомшливого об'єму.

Укладай волосся в щадному режимі
Плойка або випрямляч здатні творити чудеса. З їх допомогою можна створити ідеальну укладку всього за кілька хвилин. Щоб не пошкодити текстуру волоса, користуйся приладом з керамічним покриттям. Кераміка рівномірно розподіляє температуру по всій поверхні стайлера, дбайливо завиваючи (випрямляючи) волосся. І пам'ятай, чим менше крок розігріву приладу, тим краще. Тонкому волоссю достатньо 110-180 градусів щоб досягти ефектного результату. Шукай свій температурний режим починаючи з мінімальної позначки.

Фіксуй зачіску лаком
Вибираючи лак для волосся, придивися до засобів зі слабкою ступенем фіксації, призначеним спеціально для тонкого волосся. Переконайся, що продукт не містить спирту, а от комплекс вітамінів і пантенол в складі будуть перевагою.

Плануй відпочинок
Вихідні потрібні не тільки тобі, але й твоєї шевелюрі. Якщо 7 днів на тиждень ти будеш ретельно укладати волосся, користуючись гарячими приладами і стайлінгом, воно швидко втратить привабливий зовнішній вигляд. Хоча б раз на тиждень дозволь волоссю насолодитися природною чистотою і свіжістю, залишивши творчий безлад на голові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відростити левову гриву на голові
Вернуться к материалу