5 правил вдалого фото в купальнику

Опубликовано: 23:30, 15.06.2015
Навіть якщо ти не є "ангелом" Victoria’s Secret , у тебе є шанс зробити гарні фото в купальнику, які точно зможуть затьмарити фотографії Міранди Керр або Жизель Бундхен. Треба просто користуватися золотими правилами.

841e310788199b7bf4f3aa9686f61b_cropped_630x350.jpg (32.61 Kb)Будь природною

Не бійся зробити невдалі кадри! Знаєш, скільки часу проводять моделі на пляжі, перш ніж досягнуть бажаного результату? Це може бути цілий 8-ми годинний робочий день! Тому озбройся гарним настроєм, непохитної вірою у власну привабливість і просто насолоджуйся відпочинком. Бігай по пляжу, смійся і грай у волейбол. Яскраві, емоційні і повні життя знімки завжди подобаються більше, ніж нудний силует на тлі моря.

Вибирай час для зйомки

Найкращий час для фотосесії - ранній ранок, коли світає, або ввечері на заході. Тоді ти зможеш зловити потрібне світло, а розсіяні сонячні промені можуть візуально скоректувати твою фігуру. Є кілька важливих правил, якими не варто нехтувати:

фотографуватися днем, коли сонце в зеніті, не можна - так ти ризикуєш отримати замість яскравих і красивих знімків бляклі і засвічені;
сонце не повинно бути позаду моделі - така помилка може призвести до того, що ти опинишся занадто темною на фотографії, а фон - занадто світлим; постарайся знайти таке положення, щоб сонце було під кутом і давало невеликі тіні і відблиски.

Підкреслюй гідності

Подивися на знімки іменитих моделей: ти ніде не побачиш затиснуті пози, сутулу спину або перелякані очі. Заздалегідь подивися на себе в дзеркало і подумай, які частини тіла тобі подобаються в собі найбільше? Володієш пишними і красивими грудьми? Тоді обов'язково вибирай позу, яка зможе їх підкреслити: великі ракурси або фотографуйся у воді по пояс.

Якщо ти пишаєшся своїми худенькими ногами, попроси фотографувати тебе знизу - так ти візуально зробиш ноги довшими і стрункими. Тільки ні в якому разі не дивися на фотографа зверху вниз - так ти можеш отримати до довгих ніг подвійне підборіддя на знімках.

Використовуй аксесуари

Хто сказав, що всі пляжні фотографії повинні бути а-ля натюрель? Геть нудьгу і одноманітність, включай в свій образ різноманітні аксесуари - від масивних браслетів до крислатих капелюхів. Таким чином ти зможеш зробити знімки несхожі на все, що будуть виблискувати в твоїй стрічці в соцмережах, а заодно зібрати пару сотень лайків і безліч захоплених коментарів. До речі, легкі сукні та туніки зможуть приховати недоліки фігури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зібрати базовий гардероб у відпустку з мінімуму речей

Вибирай відповідний купальник

Помітила, що з часів останньої відпустки ти набрала пару зайвих кіло? Тоді безперечно варто задуматися про покупку нової, більш відповідної за розміром, моделі купальника. По-перше, тобі самій буде в ньому комфортніше, а по-друге, всі ці зав'язки, що врізаються в стегна, на раз зіпсують всю красу фотографій.
Вернуться к материалу