5 нових гаджетів для краси

Опубликовано: 23:00, 18.06.2015
Індустрія краси не стоїть на місці, а на beauty-ринку постійно з'являються нові пристосування, що дозволяють спростити наш догляд за собою. Пропонуємо вашій увазі 5 кращих нових гаджетів для краси.

opener_5_gadjetov_0022.jpg (24. Kb)
Cleansing Brush, Pobling

5_gadjetov_004.jpg (14.23 Kb)

За допомогою незвичайного приладу для вмивання Pobling стало можливим не тільки глибоко очистити шкіру в домашніх умовах, але і замінити ультразвукову чистку обличчя. Суперм'який ворс щітки Pobling звужує пори, вирівнює колір обличчя, відновлює природний баланс шкіри, а також стимулює вироблення колагену. Крім цього, після вмивання ультразвуковою щіткою всі beauty-засоби, серед яких сироватки і креми, проникають в більш глибокі шари шкіри і ефективніше впливають на неї.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Найпопулярніші гаджетівські додатки для цікавих подорожей

Ionic Hair Brush, John Frieda

5_gadjetov_003.jpg (14.87 Kb)

Іонізований гребінець - це справжня знахідка для власниць пухнастого, неслухняного і тонкого волосся. Важливо те, що вона не тільки повертає волоссю гладкість і сяйво, але і володіє ефектом "антифриз", який з часом накопичується. При щоденному використанні іонізованого гребінця волосся виглядає доглянутим, м'яким і пружним.

Massaging Treatment Applicator, Clinique

5_gadjetov_002.jpg (9.78 Kb)

На додаток до скульптуруючого крему косметичний бренд Clinique представив унікальну систему масажу обличчя для вікової шкіри. Ефект antiage з'являється завдяки тому, що аплікатор Massaging Treatment дозволяє активним компонентам Clinique проникати глибше в шкіру і поступово розгладжувати зморшки. Використовувати такий beauty-гаджет найкраще після вечірнього нанесення засобів по догляду.

Lean Machine, Bliss

5_gadjetov_001.jpg (14.6 Kb)

Для поліпшення контурів тіла бренд Bliss створив незвичайний вакуумний масажер, який за 3 хвилини щоденного використання позбавляє від целюліту і вирівнює поверхню шкіри. Масажер Lean Machine Bliss доповнює крем для схуднення з кофеїном, який підсилює ефект від масажу. Завдяки дії вакууму шкіра підтягується, а силует виглядає більш струнким.

Pedi Perfect, Amopé

5_gadjetov_new.jpg (7.84 Kb)

Сучасний аналог пемзи і щіток для стоп - електронний ролик для педикюру, який видаляє і полірує огрубілу шкіру. Така beauty - процедура виконується на сухих стопах, займає кілька хвилин і позбавляє від необхідності часто робити педикюр.
Вернуться к материалу