3 способи зробити локони без плойки

Опубликовано: 07:10, 28.06.2015
Легкі локони - це зачіска, яка до обличчя практично всім жінкам. Якщо не хочеться псувати волосся плойкою або спати в бігуді, то можна скористатися одним з простих способів, які ми пропонуємо. Всі варіанти не вимагають значних зусиль і часу, зробити їх можна, збираючись на роботу зранку.

56712_2330.jpg (30.93 Kb)Пов'язка на волосся

Знайома вам зачіска в грецькому стилі вже не в моді, але може знадобиться для створення легких локонів. Одягни на голову пов'язку, нанеси на пасма мус для укладання і загорни їх. Через годину-півтори можна розпускати зачіску і насолоджуватися результатом.

Три пучка

Розділи волосся на три частини: потилицю з верхівкою, ліва і права сторони. На кожну частину нанеси мус для укладання й закрути волосся в пучки. Зафіксуй їх шпильками або гумками. Через пару годин волосся можна розпускати. Маленька хитрість: не розчісуй волосся звичайним гребінцем, а акуратно розбери руками, так локони довше протримаються.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як правильно підібрати зачіску під наряд

Маленькі джгутики
 
Для того, щоб хвилі вийшли більш дрібними, поділи те волосся на багато маленьких джгутиків, на кожен нанеси мус для укладкия, закрути їх і зафіксуй шпильками або затискачами. З такою зачіскою можна лягати спати, а можна розпустити через пару годин.

Ці способи не травматичні для волосся і дозволяють отримати відмінну зачіску без особливих зусиль.
Вернуться к материалу