7 звичок від яких з'являються зморшки навколо очей

Опубликовано: 21:40, 01.07.2015
Шкіра в області навколо очей в кілька разів тонша за шкіру на обличчі, тому потребує особливого піклування. Тим не менше, наші щоденні звички, багато з яких стали практично не усвідомленими, сприяють розтягуванню шкіри. Пропонуємо список найбільш шкідливих з них.

532584055.jpg (14.96 Kb)Зняття макіяжу з очей
Щоденне тертя очей ватним диском розтягує тонку шкіру і позбавляє її пружності. Запам'ятай: ніколи не три очі. Для того, щоб зняти косметику, нанеси засіб на ватний диск, поклади його на повіки на 30-45 секунд, потім одним рухом м'яко проведи по повіці. Якщо косметика залишилася, повтори процедуру.

Корекція брів воском
Подумай про те, який стрес відчуває шкіра, коли на неї потрапляє гарячий віск, а потім на скільки розтягується, коли волоски висмикуються. Віддавай перевагу менш травматичним способам привести брови в порядок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як запобігти фотостарінню шкіри

Накладні або нарощені вії
Додаткова вага, яка від них з'являється, опускає повіки вниз - закони гравітації індустрія краси поки не навчилася долати. Якщо ти постійно використовуєш накладні вії або нарощуєш їх, будь готова до ранніх зморшках.

Контактні лінзи
У кожної людини, яка їх носить, свій спосіб надягати і знімати лінзи. Найчастіше, ця процедура супроводжується сильним розтягуванням повіки. Якщо ти теж так робиш, постарайся змінити цю звичку і зробити її менш травматичною.

Відсутність сонцезахисних окулярів
Сонцезахисні окуляри це не тільки елемент стилю. Вони захищають ніжну шкіру навколо очей від шкідливого випромінювання. Крім того, постійна звичка мружитися, сприяє утворенню зморшок.

Відсутність сонцезахисного крему
Просто використовуй його. В будь-який час року. Щит від сонячних променів дозволить продовжити молодість шкіри.

Поза сну
Звичка спати на животі або обличчям в подушку здатна стати причиною появи ранніх зморшок і заломів на обличчі. Постарайся привчити себе спати на спині, це найбільш фізіологічна поза.
Вернуться к материалу