Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Здоров’я / 3 причини нанести сонцезахисний крем

3 причини нанести сонцезахисний крем

Збираєшся провести вихідні на свіжому повітрі? Тоді тобі неодмінно знадобиться сонцезахисний крем зі ступенем захисту не менше 30, якщо ти вже злегка засмагла і 50, якщо ти поки що ні засмагала. Навіть якщо ти впевнена, що тобі сонцезахисний крем не потрібний, ми заявляємо строго - щит від сонця потрібен будь-якій шкірі. І ось чому.

178545672.jpg (22.42 Kb)
1. Сонце сприяє передчасному старінню шкіри

Під впливом сонця шкіра інтенсивно втрачає вологу, руйнуються колаген та еластин, відповідальні за пружність і тонус шкіри. Якщо не відновлювати водний баланс і не захищати її, то до 35 є шанс виглядати на 45, а далі - в геометричній прогресії. Вчені називають цей феномен "фотостаріння" і йому піддані не тільки ті, кому за 30. На сьогодні встановлено, що сонячні промені здатні проникати крізь тканину парасольки і скло, тому в період підвищеної сонячної активності, наносити захист від сонця стоїть навіть у тіні.

2. Сонячні промені здатні викликати зміни на рівні ДНК

Промені А-типу здатні проникати глибоко в шкіру і викликати зміни на клітинному рівні. Це може спровокувати появу нових родимок і стати каталізатором різних шкірних захворювань - мутовані клітини більше не будуть виконувати свої природні функції. Якщо у тебе є проблеми з тиском, судинами, нирками чи ти приймаєш антибіотики, перебування на сонці тобі протипоказано. У місті сонцезахисний крем з високим SPF допоможе захистити шкіру.

3. Тривале перебування на сонці сприяє розвитку меланоми

З моменту, як засмага став в модним, рак шкіри (меланома), значно помолодшав. Сьогодні бути чорною від засмаги вже не в тренді, але у багатьох жінок звичка годинами лежати на пляжі залишилася. Під впливом сонячних променів, в незахищеній шкірі починаються незворотні процеси і можуть виникати новоутворення, пігментні плями і пухлини. Для того, щоб уникнути цих процесів, необхідно постійно наносити сонцезахисний крем, залишатися в тіні або в приміщенні в період активного сонця з 12 до 17, раз на рік проходити профілактичний огляд і дерматолога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:00, 20.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1632

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: