3 найращі маски для обличчя з полуниці

Опубликовано: 08:00, 30.07.2015
Маски з натуральних фруктів та овочів - кращий домашній засіб, здатний замінити повноцінний салонний СПА-догляд. Одним з найпопулярніших інгредієнтів таких масок є полуниця.

314362-1.jpg (26.9 Kb)Тонізуюча маска для шкіри з ознаками раннього старіння
М'якоть 3-4 великих ягід розімніть вилкою. Змішайте її з 1 яєчним жовтком і 1 ст.л. персикової або мигдальної олії. Нанесіть маску на попередньо очищену шкіру обличчя на 15-20 хвилин. Змийте склад теплою водою і не забудьте використовувати денний крем.

Ніжна пілінг-маска для сухої і нормальної шкіри обличчя
До складу полуничного соку входить саліцилова кислота, яка ефективно відлущує відмерлі клітини, повертаючи шкірі сяйво і відпочивший вигляд. Змішайте м'якоть 2-3 ягід з 1 ч.л. лимонного соку і 2 ст.л. порошку білої глини. Нанесіть маску на обличчя і шию. Змийте її через 10 хвилин прохолодною водою і протріть шкіру тоніком, що звужує пори.
 
Матуюча маска для нормального типу шкіри
Спекотними літніми днями навіть шкіра нормального типу починає зрадницьки блищати. Прибрати надлишок шкірного сала допоможе маска з полуницею і пшеничним борошном. Змішайте 2 ст.л. полуничною м'якоті, 1 ст.л. пшеничного борошна і 1 ст.л. води. Отриману масу нанесіть на шкіру обличчя на 25 хвилин. Змийте холодною водою.
Вернуться к материалу