5 простих засобів для відбілення зубів

Опубликовано: 18:00, 30.07.2015
Білосніжні зуби створюють приємний, більш здоровий і молодий вигляд. Проте не всі можуть похизуватися білими зубами від природи. Дізнайся, які 5 засобів зроблять твою посмішку ідеальною.

binaryimage.jpg (100.91 Kb)5 дуже простих рецептів зробити свої зубки біліше:
1. Нанесіть кухонну сіль на зуби, потріть, і прополощіть рот водою або ж з ополіскувачем для порожнини рота.
2. Підготуйте суміш з 1/2 чайної ложки харчової соди, 1/2 чайної ложки оцту і щіпки кухонної солі. Вона повинна буде виглядати як зубна паста. Нанесіть цю пасту на зуби і після деякого часу змийте. Досить почекати 3-5 хвилин.
3. Ще один рецепт відбілювання зубів в домашніх умовах: приготуйте суміш 1/2 чайної ложки харчової соди і 1-2 крапель перекису водню. Наносьте цю суміш на поверхню зубів не більше двох разів на тиждень! Вона чудово відбілює зуби. Після нанесення Ви можете відчути невелике печіння на яснах, але ніякої шкоди ні зубам, ні ясен вона не заподіє.
4. Змішайте 1 чайну ложку соди і дрібку йодованої кухонної солі. Чистіть цим складом зуби, і вони набудуть перлову білизну!
5. Сік половинки лимона змішати з харчовою содою до отримання кашкоподібної маси. Після цього нанесіть засіб спочатку на верхні, потім на нижні зуби, на кожних тримати протягом однієї хвилини. Після цього почистіть зуби щіткою із зубною пастою. Використовуйте цей рецепт для інтенсивного відбілювання не частіше одного разу на тиждень!
Вернуться к материалу