5 типових помилок при очищенні шкіри

Опубликовано: 11:00, 31.08.2015
Це найважливіший етап у догляді за обличчям. Якщо очищення проходить не правильно, то всі наступні кроки будуть не дуже ефективні. Очищати шкіру необхідно для того, щоб видалити з її поверхні бруд, макіяж і шкірне сало, при цьому важливо не порушувати гідро-ліпідну плівку. Якщо вмивати обличчя "до скрипу", то передчасні зморшки, сухість і лущення забезпечені. Перевір себе і переконайся, що все робиш правильно.

532934691.jpg (15.69 Kb)Дуже агресивнИЙ засіб
Це найпопулярніша помилка. Якщо після вмивання вам здається, що зараз шкіра потріскається і почне облазити, значить засіб дуже агресивний і його необхідно замінити. Найкращі - гелі, пінки і молочко.

Засіб не для твого типу шкіри
Якщо у тебе суха шкіра, то засіб для жирної буде для неї справжніми тортурами. А якщо жирна, то засіб для сухої не буде очищати її так, як необхідно. Читай етикетки і орієнтуйся по відчуттях. Після очищення, обличчя має бути свіжим, а шкіра бархатною.

Зняття макіяжу і умивання одним засобом
Це дві різні б'юті-процедури і для кожної з них існує окремий засіб. Для початку зніми макіяж, тільки потім умивайся.

Очищення 1 раз на день
Шкірі необхідне очищення 2 рази на день. Вранці, можна використовувати більш м'які та ніжні засоби, або вмиватися без води: молочком або міцелярної водою.

Умивання брудними руками
Перед тим як торкатися до обличчя, очисти руки. На них знаходиться дуже багато мікробів. Гігієна - ось основа чистої і здорової шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як доглядати за волоссям восени: поради експертів
Вернуться к материалу