6 прийомів, щоб шикарно виглядати на фото

Опубликовано: 06:20, 09.09.2015
6 прийомів, щоб шикарно виглядати на фото допоможуть вам підготуватися до будь -якої фотосесії.

1711433355eec60b110413_91466515_articles_main_big.jpg (22.24 Kb)1. Наряд, що підкреслює достоїнства

Виверт №1, щоб шикарно виглядати на фото - надіти наряд, який підкреслює достоїнства фігури.
-Рекомендується віддати перевагу однотонному одягу, так як він візуально зробить вас стрункішою.
-Не Варто надягати дуже обтягуючий одяг, так як на фото будуть видні небажані опуклості. Якщо ви запланували надіти обтягуючий наряд, рекомендується використовувати коригуючу білизну.
- Також для фотосесії не підійдуть наряди фасону балахон, вони візуально додають ваги.
- Важливо уникати горизонтальних смуг, на фото вони будуть виглядати брижами і додавати вам 2-3 кг. Рекомендується віддати перевагу нарядам з вертикальними смужками.
-Яскраві камені і прикраси на нарядах здатні зіпсувати фото. Якщо у вас плаття зі складною комбінацією каменів на плечах, на фото ваші плечі будуть виглядати великими. До того ж, камера не любить яскраві камені, які відсвічують.

2. Каблуки
У житті ви можете не носити підбори, але якщо хочете виглядати шикарно на фото, каблук допоможе це зробити. Таке взуття візуально подовжує ноги і робить фігуру більш стрункою.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Селфі: як виглядають зірки зранку [ФОТО]

3. Правильний ракурс
Правильний ракурс з урахуванням індивідуальних особливостей. Важливо довіритися фотографу професіоналу.

4. Вдалий профіль і поза
У кожної жінки є правильна поза і вдалий профіль. Перегляньте свої фотографії, на яких ви виходите найкраще. Фотографи часто говорять, що існує "робоча сторона". Наприклад, якщо у вас "робоча сторона" ліва, намагайтеся знайти пози, щоб продемонструвати саме цю сторону. Можна потренуватися перед дзеркалом.

5. Засмагла шкіра
Засмагла шкіра завжди виглядає ефектніше на фото, ніж бліда. Це ще один виверт для фотосесії. Не обов'язково йти в солярій, можна використовувати бронзатор або автозагар.

6. Положення рук
Руки на стегнах допоможуть вам підкреслити талію. Руки також можна тримати за головою, імітувати позу "дивлюся вдалечінь" і т.д. Важливо, щоб руки не були розташовані вздовж тулуба, так як на фото ви будете виглядати візуально більшими, ніж є насправді.
Вернуться к материалу