5 причин акне, про які ви не знали

Опубликовано: 11:00, 11.10.2015
Неважливо скільки вам, 13 або 30 - в будь-якому віці висипання на обличчі й тілі засмучують і позбавляють впевненості в собі. Але найчастіше причиною акне стають не гормональний фон або стан здоров'я, а дрібниці, які оточують нас у побуті.

0f1608_dj441k_2f1a_jg_cz.jpg (21.39 Kb)1. Ваш телефон.
На дні сумки, на підлозі у ванній, на лавочці на вулиці - згадайте, де ви востаннє бачили власний телефон. За кількістю мікробів цей апарат може легко скласти конкуренцію грошовим купюрам і поручням в громадському транспорті. А адже ви регулярно підносите його до лиця. Так що терміново обзаведіться дезінфікуючими серветками для електроніки і протирайте улюблений гаджет щодня. А ще - перестаньте класти його на стіл під час обіду. Це просто напросто поганий тон.

2. Ваш аромат.
Якщо вас турбують висипання на шиї, швидше за все, їх причиною стала ваша звичка наносити аромат на так звані точки пульсації, зокрема, на область сонної артерії. Справа в тому, що елементи, які входять до складу парфумерії: спирт і ефірні масла, можуть дратувати волосяні фолікули, забивати пори і викликати їх запалення. А на шиї шкіра особливо чутлива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:8 порад як надати бровам ідеальну форму

3. Ваша маска для волосся.
Маску для волосся ми традиційно наносимо наприкінці банних процедур. І в результаті, коли ми змиваємо її, засіб стікає по спині, і залишається на шкірі. Тому якщо ваша спина далека від ідеалу, або мийте голову окремо, не в душі, або в самому кінці обполіскуйте тіло за допомогою гелю.

4. Ваша зубна паста.
Фтор, що міститься в зубній пасті є досить активним подразником для шкіри. Саме він призводить до утворення цих неприємних точкових почервонінь навколо рота. Вихід? Паста, що не містить фтору. Так, вона гірше піниться. Зате цей факт підсвідомо стимулюватиме вас ретельніше чистити зуби.

5. Ваша подушка.
Подумки перерахуйте весь стайлінг для волосся, який ви днями використовували перед вечіркою. А тепер уявіть, що більша його частина, разом з пилом, димом і часточками ороговілої шкіри вбралися в наволочку. Чудовий привід поміняти її і робити це кожні 4-5 днів, чи не так?
Вернуться к материалу