6 заповідей стрункості голлівудських красунь

Опубликовано: 19:00, 02.11.2015
Як їм вдається бути такими сексуальними і худенькими? Що вони їдять на сніданок і обід? Як повертають спортивну форму після вагітності? Які таємні дієти використовують? На ці та інші питання відповідають дієтологи і фітнес-тренери голлівудських зірок.

1256_anne_hathaway.jpg (18.65 Kb)Вони забувають про "білі" продукти
Фітнес-тренер Тедді Бессіл, найзнаменитішою клієнткою якого є Камерон Діас, пропонує забути про такі продукти, як білий хліб, макарони, печиво і рис. "У таких продуктах зазвичай занадто багато цукру, - говорить Тедді. - А це означає, що, коли ви намагаєтеся схуднути, спалюється спершу цукор і тільки потім сам жир."

Вони не забувають поснідати
Фітнес-тренер знаменитостей Ганнер Петерсон (серед його клієнтів значаться імена Дженніфер Лопес і Пенелопи Крус) рекомендує поснідати протягом 30 хвилин після пробудження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Який голлівудський продукт допоможе схуднути та зробити шкіру сяючою?

Вони слідують формулі "3-2-1"
Тренер голлівудських зірок Рамона Бреганза допомагала Джесіці Альбі і Холлі Беррі отямитися після пологів і повернути формам колишню сексуальність. Зірки худнули по знаменитій формулі "3-2-1", тобто вони їли тричі на день, не більше двох разів перекушували і випивали в день не менше літра води.

Вони вибирають "правильні" овочі
Дієтолог Керрі Віетті рекомендувала американській актрисі і співачці Ферджі звернути увагу на водянисті овочі та фрукти - селеру, огірки, кавуни, дині, апельсини і виноград.

Вони їдять гостре
Фітнес-тренер супермоделей Девід Кірш радив своїм клієнткам Лів Тайлер і Енн Хетевей як слід перчити свою їжу, додаючи в неї прянощі і різні соуси. "Гострий смак робить їжу більш цікавою і в той же час вимикає голод, і вам здається, ніби ви швидше наїдаєтеся", - пояснює Кірш.

Вони перекушують
Одна із зоряних клієнток фітнес-тренера Велері Уотерс - голлівудська актриса Дженніфер Гарнер, яка вже давно підсіла на снеки і не мислить без них свій день. Яблуко, низькокалорійний сирок, дієтичні крекери, хрусткий хлібець, покритий зверху салатом, або просто жменька винограду - це продукти, якими можна підкріплюватися протягом дня без докорів сумління.
Вернуться к материалу