3 ефективних масажі проти другого підборіддя

Опубликовано: 17:00, 14.11.2015
Якщо причина твого другого підборіддя не зайва вага, а в'ялість шкіри, почни робити масажі. Можливо, ти зі скепсисом поставишся до ідеї боротьби з настільки важкою проблемою шляхом масажу, але не варто поспішати з висновками. Це дійсно працює, якщо не лінуватися і робити кожен день!

0379b6d845ca4f2fff5e80c38fc0541d.jpg (16.82 Kb)
Пощипування
Як прибрати друге підборіддя в домашніх умовах? Почни масаж з того, що нанеси на проблемну зону жирний крем. Потім шкіру необхідно злегка розігріти - роби легкі пощипування так, щоб відчути приплив крові, але не розтягуй шкіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як правильно наносити рум'яна?

Медовий масаж
Мед традиційно вважається ефективним засобом для боротьби з другим підборіддям. Якщо у тебе немає алергії на цей продукт, то не їж його, а краще зроби медовий масаж! Розігрій мед на водяній бані, щоб він не був занадто гарячим, але теплим і рідким. Потім нанеси на проблемну зону і починай розтирати мед від центру до периферії. Роби масаж великими пальцями - рухайся від центру підборіддя до мочок вух. У загальній складності процедура повинна зайняти у тебе не менше 10 хвилин.

Масаж з використанням крему з гіалуроновою кислотою
Зробити шкіру більш пружною допоможе будь-який крем, який містить гіалуронову кислоту. Як і в попередньому варіанті, нанеси засіб на проблемну зону і роби інтенсивний масаж великими пальцями.
Вернуться к материалу