5 б'юті-прийомів, які ненавидять хлопці

Опубликовано: 07:30, 23.11.2015
Якщо ти хочеш бути для нього найпривабливішою - не переборщи, а краще читай наші поради!

a-gbxnwdoii.jpg (18.66 Kb)Нічого справжнього
Фальшива груди, губи ... Чоловіки дійсно не розуміють, заради чого ви, дівчата, робите це з собою. У прагненні переробити себе під ідеальну ляльку Барбі ви втрачаєте себе. Звучить банально, але зовнішня краса - це всього лише продовження краси внутрішньої, не інакше. Якщо дівчина впевнена в собі, вона буде сексуальною навіть з тонкими губами або найменшими грудьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:4 способи звузити пори

Надлишок макіяжу
Коли у дівчини на обличчі тонна косметики, це виглядає як мінімум дивно. Навіщо витрачати биту годину, щоб повністю приховати свою природну красу під товстим шаром гриму, а виявилося, що це називається "макіяж". Але кому сподобається заснути в ліжку з однією людиною, а потім прокинутися і виявити біля себе зовсім іншу, без макіяжу?

Підтяжка та інші операції
Варто навчитися не зациклюватися на всяких операціях і процедурах в гонитві за досконалістю. Чим більше ви перекроюєте і підтягуєте своє обличчя, тим старше воно починає здаватися. Раджу двічі подумати перед тим, як лягати по ніж хірурга! Тим більш чоловіків така гонитва за красоб дуже насторожує.

Зловживання пудрою
Занадто багато пудри! Якщо у тебе бліда шкіра, прийми це і носи своє обличчя з гордістю, але якщо ти хочеш виглядати, як Ніколь Кідман, коли насправді ти смаглява, як Сальма Хайек, це просто смішно. І не треба думати, що чоловіки не бачать тонну цього засобу на твоєму обличчі.

Надуті губи
Саме потворне, що може зробити з собою дівчина, це накачати губи силіконом. Згадай, якою милою була Ліндсі Лохан до того, як ввела в губи імпланти, а тепер подивись на те, якою вона стала. А тепер подумай чи схоче хлопець цілувати твоїх силіконових друзів? Вони в цьому питанні категоричні: ні!
Вернуться к материалу