Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Здоров’я / 5 продуктів, що продовжать твою молодість

5 продуктів, що продовжать твою молодість

Естроген, званий гормоном молодості, - головне джерело жіночої краси. Саме цей невидимий помічник відповідає в організмі за пружність шкіри, а тому варто включити в свій раціон продукти, подовжують молодість, щоб перешкодити раннім зморшкам.

1436424163_1413024779_diet03.jpg (25.88 Kb)
Авокадо
Цей тропічний фрукт давно відомий своїми лікувальними властивостями. Олія авокадо схожа за складом на оливкову, але набагато більш густа по консистенції. Вона захищає клітини від вільних радикалів і відповідає за зволоження шкіри зсередини. Тим, хто регулярно вживає цей плід, крім іншого, не загрожує надлишок холестерину - авокадо виводить його надлишки з організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чому психологи проти вегетаріанства?

Куркума
Неймовірна користь спецій відома давно. Наприклад, куркума - справжній еліксир молодості. Незважаючи на гіркий і терпкий смак, вона корисна для всіх без винятку. Куркума бореться з целюлітом, розгладжує шрами і вважається одним з кращих засобів, що зберігають молодість і красу. Для ласунів куркума - справжня знахідка, так як знижує потяг до солодкого і, як наслідок, зайву вагу. Крім того, куркума ефективна при зовнішньому застосуванні: маски з цього диво-рослини очищають, розгладжують і омолоджують шкіру.

Сік із зелених овочів та фруків
Свіжий напій із зелених овочів і фруктів не тільки подарує заряд бадьорості на цілий день, а й забезпечить добову норму антиоксидантів, головних джерел молодості і енергії. Зелені овочі та фрукти називають "природними гормонами" - вони помітно уповільнюють процеси старіння. Кожен сезон диктує свої інгредієнти: влітку пробуйте огірок, фенхель, м'яту і ківі, взимку - шпинат, яблуко і лайм.

Лосось
Лосось містить в собі величезну кількість жирів омега-3, які можна знайти в складі багатьох "чарівних" баночок з кремами і сироватками проти зморшок. Безцінні жири сприяють могутньому ліфтінгу шкіри, підтримуючи її еластичність і тонус. Крім того, жири омега-3 відповідають за здоров'я серцево-судинної системи.

Оливкова олія
Суха шкіра найбільш схильна до старіння. Найефективніший природний продукт, який робить шкіру зволоженою, - це масло оливи. Масло прямого віджиму - джерело корисних жирних кислот, регенеруючих клітини шкіри. У ньому в три рази більше корисних елементів, ніж в інших оліях. До слова, сама Софі Лорен зізнається в коханні до оливкової олії і називає її своїм головним секретом краси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 01.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1823

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: