5 продуктів, що продовжать твою молодість

Опубликовано: 00:45, 01.12.2015
Естроген, званий гормоном молодості, - головне джерело жіночої краси. Саме цей невидимий помічник відповідає в організмі за пружність шкіри, а тому варто включити в свій раціон продукти, подовжують молодість, щоб перешкодити раннім зморшкам.

1436424163_1413024779_diet03.jpg (25.88 Kb)Авокадо
Цей тропічний фрукт давно відомий своїми лікувальними властивостями. Олія авокадо схожа за складом на оливкову, але набагато більш густа по консистенції. Вона захищає клітини від вільних радикалів і відповідає за зволоження шкіри зсередини. Тим, хто регулярно вживає цей плід, крім іншого, не загрожує надлишок холестерину - авокадо виводить його надлишки з організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чому психологи проти вегетаріанства?

Куркума
Неймовірна користь спецій відома давно. Наприклад, куркума - справжній еліксир молодості. Незважаючи на гіркий і терпкий смак, вона корисна для всіх без винятку. Куркума бореться з целюлітом, розгладжує шрами і вважається одним з кращих засобів, що зберігають молодість і красу. Для ласунів куркума - справжня знахідка, так як знижує потяг до солодкого і, як наслідок, зайву вагу. Крім того, куркума ефективна при зовнішньому застосуванні: маски з цього диво-рослини очищають, розгладжують і омолоджують шкіру.

Сік із зелених овочів та фруків
Свіжий напій із зелених овочів і фруктів не тільки подарує заряд бадьорості на цілий день, а й забезпечить добову норму антиоксидантів, головних джерел молодості і енергії. Зелені овочі та фрукти називають "природними гормонами" - вони помітно уповільнюють процеси старіння. Кожен сезон диктує свої інгредієнти: влітку пробуйте огірок, фенхель, м'яту і ківі, взимку - шпинат, яблуко і лайм.

Лосось
Лосось містить в собі величезну кількість жирів омега-3, які можна знайти в складі багатьох "чарівних" баночок з кремами і сироватками проти зморшок. Безцінні жири сприяють могутньому ліфтінгу шкіри, підтримуючи її еластичність і тонус. Крім того, жири омега-3 відповідають за здоров'я серцево-судинної системи.

Оливкова олія
Суха шкіра найбільш схильна до старіння. Найефективніший природний продукт, який робить шкіру зволоженою, - це масло оливи. Масло прямого віджиму - джерело корисних жирних кислот, регенеруючих клітини шкіри. У ньому в три рази більше корисних елементів, ніж в інших оліях. До слова, сама Софі Лорен зізнається в коханні до оливкової олії і називає її своїм головним секретом краси.
Вернуться к материалу