5 способів, що допоможуть позбутись мішків під очима

Опубликовано: 06:10, 07.12.2015
Позбудься мішків під очима раз і назавжди!

62e880.jpg (24.3 Kb)Холодний компрес
Холод звужує судини, скорочуючи таким чином об'єм рідини в м'яких тканинах. Якщо тобі потрібно позбутися від мішків під очима, це вельми непоганий варіант. Візьми кубики льоду, загорни в паперову серветку, чистий рушник, змочений у крижаній воді або навіть пакет із замороженим горошком з твоїх продуктових запасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як підібрати ідеальні рум'яна?

Візьми ще одну подушку
Якщо у тебе немає проблем зі спиною і шиєю, спробуй спати відразу на двох подушках, поклавши одну на іншу. Таке положення голови не дозволить рідини затримуватися у тебе під очима, як результат - на ранок припухлості будуть набагато меншими.

Крижана ванночка
Заведи звичку обполіскувати обличчя холодною водою після ранкового вмивання - цей прийом не тільки допоможе тобі прокинутися і освіжити колір обличчя, але і зменшити набряк під очима.

Чай
Справитися з набряком допоможе і старий-добрий "бабусин" метод: компреси з холодного зеленого або чорного чаю. Кофеїн і антиоксиданти, що містяться в обох сортах чаю роблять на шкіру тонізуючу, зміцнюючу і дренажну дію, зменшуючи мішки і освіжаючи погляд.

Огірки
Скибочки огірка на повіках - це не просто кліше, з яким часто асоціюють домогосподарок і їх догляд за собою. Огіркові часточки або натерта на тертці огіркова кашка, прикладена до області навколо очей на 15-20 хвилин, допоможе прибрати набряки, подразнення і освітлити шкіру.
Вернуться к материалу