5 зачісок, через які ти виглядаєш старшою

Опубликовано: 11:00, 07.12.2015
Багато дівчат допускають помилки у виборі стрижки, зачіски або відтінку волосся, через які часто виглядають вдвічі старше свого віку. Щоб уберегти тебе від б'юті-катастрофи, ми зібрали їх в одному матеріалі.

fotorcreated_26.jpg (26.2 Kb)Ти виглядаєш старше своїх років, тому що укладання занадто вигадливе
Ідеальні локони однакового діаметра, щедро сбризнуті лаком і спреєм для блиску добре виглядають у кіно, але не в реальному житті. Приклад світської левиці Іванки Трамп наочно це демонструє: досить просте укладання праворуч виглядає набагато більш природно і свіжо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 рецепти для міцного та шовковистого волосся

fotorcreated2_4.jpg (23.34 Kb)

Ти виглядаєш старше своїх років, бо в тебе занадто темний колір волосся
Якщо від природи ти блондинка або русява, як Дженніфер Лоуренс, з чорним або темно-каштановим фарбуванням потрібно бути гранично обережною, оскільки вони можуть перетворити тебе з дівчини в бабусю.

fotorcreated3_5.jpg (24.43 Kb)

Ти виглядаєш старше своїх років, бо начісуєш волосся
Чим більший об'єм волосся, тим більше з ними проблем - особливо, якщо мова йде про високі укладаннях з начосом на потилиці, як у Дженніфер Лопес на фото зліва. Віддавай перевагу недбалим низьким пучкам або хвосту, з ними ти будеш виглядати набагато молодше і природніше.

fotorcreated4_2.jpg (26.32 Kb)

Ти виглядаєш старше своїх років, бо в тебе занадто довге волосся
На фото зліва Сандра Баллок виглядає більш втомленою і виснаженою, ніж на фото праворуч і не тільки тому, що перше зроблено в цьому році, а друге - в 2005. Справа в занадто довгому волоссі, яке буквально "тягне" риси її обличчя вниз, через це зморшки і носогубні складки стають більш помітними. Актрисі безперечно варто спробувати подовжене каре, з ним вона знову стане пустотливим дівчиськом.

fotorcreated5_2.jpg (26.07 Kb)

Ти виглядаєш старше своїх років, бо носиш філіровану стрижку-драбинку
Подивися на Наомі Уоттс: у цієї красуні від природи тонке волосся, а градуйована стрижка візуально робить їх ще тонше. У той же час стрижка праворуч, до ключиць і в одну довжину надає волоссю природний об'єм, а образу свіжість і молодість.
Вернуться к материалу