5 помилок, які зроблять твої очі меншими

Опубликовано: 18:30, 08.01.2016
Ми вирішили поговорити з професійним візажистом і розставити всі крапки над i, з'ясувавши, які найпоширеніші помилки в макіяжі зорово зменшують очі.

1431930512_1pk4eeka.jpg (34.31 Kb)1. Ти підфарбовуєш кайал
Підведені чорним олівцем кайал (слизова частина нижньої повіки) виглядає дуже красиво тільки на дійсно великих очах. А от усім іншим варто від цієї ідеї відмовитися, бо очі будуть здаватися меншими.

2. Темні матові тіні
Тіні з блиском візуально збільшують очі, а ось абсолютно матові, незважаючи на їх актуальність, - навпаки. Особливо це стосується темних тіней з неблискучою текстурою, якщо нанести їх на верхню і нижню повіку: про виразний погляді в такому випадку і не мрій!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому бути красунею не просто?

3. Чіткий контур
Поширена помилка, яку допускає навіть Кейт Міддлтон, - підводити очі олівцем, не розтушовувавши контур. Особливо критично цей прийом виглядає на нижній повіці - тут без розтушовування просто не обійтися!

4. Незавершений макіяж
Ти зробила рівний тон обличчя, скоригувала зону навколо очей, зафарбувавши синячки ... і все! Якщо ти вирішила на цьому зупинитися, зробивши щось на зразок макіяжу в стилі nude, то врахуй, що очі з таким незакінченою мейкапом точно будуть здаватися меншими.

5. Колір тіней збігається з кольором очей
Ти допускаєш помилку, якщо намагаєшся підкреслити блакитні очі блакитними тінями, а карі - коричневими. У такому випадку тобі точно потрібна хоча б темна підводка поверх цієї пишноти, інакше повний крах: оченята здаються маленькими, як у крота. Що ж поробиш, ти сама так нафарбувалася!
Вернуться к материалу