5 ефективних засобів для волосся

Опубликовано: 09:00, 15.01.2016
Гарні поради для здорового та сяючого волосся!

ecea94358e1801d843de2fd007kjhb6f254f.jpg (26.05 Kb)Кокосова олія
Торік популярність кокосового масла досягла межі - його використовують у догляді за волоссям, тілом, обличчям і навіть вживають в їжу. Правильно роблять - заради справедливості відзначимо ми. Для сухого і пошкоджених волосся кокосове масло - справжня знахідка! Можеш розігріти трохи олії в долонях і нанести на посічені кінчики - воно моментально додасть їм доглянутий вигляд і здоровий блиск. Можеш рівномірно нанести його на пасма і залишити на ніч - вранці, коли ти змиєш його шампунем, волосся заблищить і стануть набагато слухнянішим.

Яблучний оцет
З давніх часів яблучним оцтом, розведеним у прохолодній воді, обполіскувати волосся після миття - цей прийом допомагав запечатати кутикули волоса, завдяки чому пасма легше розчісуються і набувають дзеркальний блиск.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як врятувати волосся у холодну пору?

Йогурт
Мова йде про несолодкий натуральний йогурт, також іменованому грецьким. Виявилося, що протеїн в його складі допомагає зміцнити і відновити ламке, пошкоджене волосся. Рецепт маски простий - половина чашки йогурту (для цієї мети варто вибирати не знежирений варіант) і столова ложка будь-якого живильного масла (підійде і кокосове). Нанеси отриману суміш на волосся, відступивши від коренів 10 сантиметрів, залиш на 15 хвилин і вимий голову, як звичайно.

Пиво
Так, так, ти правильно нас зрозуміла - пиво корисне для волосся, але тільки якщо приймати його не всередину, а наносити на них. Хміль і вітамін В в його складі ефективно боряться з сухістю, роблять волосся сильними, густими і надають їм об'єм. Єдиний мінус - запах, який залишається на волоссі до наступного миття. Якщо подібний недолік тебе не лякає, спробуй змішати півсклянки темного пива, одне яйце і дві чайних ложки яблучного оцту.

Сіль
Якщо у тебе жирне волосся, можна спробувати оздоровити їх за допомогою звичайної або морської солі. Для цього змішай дві ложки солі грубого помелу з такою ж кількістю шампуню. Отриману пасту нанеси на шкіру голови, після чого активно помасажуй протягом хвилини. Потім вимий волосся, як зазвичай і нанеси улюблений кондиціонер. Після такої процедури волосся залишаться свіжими і чистими набагато довше.
Вернуться к материалу