Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Стиль і мода, Хобі / 6 речей, які є у кожної дівчини

6 речей, які є у кожної дівчини

Ми склали жартівиливий список речей, які є у кожної леді. І не кажи, що ні. Ми точно знаємо, що десь у секретному місці у тебе є всі (або майже всі) перечислені речі.

depositphotos_4675243_mdse.jpg (66.58 Kb)
Крем для тіла
Найнепотрібніший у світі крем. Тому що ніхто не хоче його по собі розмазувати - це довго, липко і холодно. Але не можна не купити баночку, на якій написано щось в дусі "Чарівний аромат квітки сливи", а потім, звичайно, не можна не відкрити. Роки через три викинеш банку. Повну банку.

Шкарпетки з пальцями
Тому що вони такі милі. Їх навіть можна надіти, але тільки один раз. Тому що гра "Дізнайся, чи можна впихнути, те що не влізає" - це для однорічних діточок, взагалі-то.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який макіяж тебе старить?

Ароматичні свічки
Це гарно. Це романтично. Це неймовірно пахне. І взагалі, свічки повинні заспокоювати нерви, особливо якщо набрати ванну з ароматною піною і розставити їх по краях. Правда, спочатку доведеться кудись прибрати купу банок і пляшок з шампунями, кондиціонерами і - так, з кремом для тіла. А потім подивитися на це і поплакати. У журналах це виглядає не так!

Туфлі, в яких можна тільки сидіти
Дві пари. Ні, три. І ще замшеві і сині.

"Мірні штани"
Сакральна річ! Ні ваги, ні сантиметр, ні нещадний вердикт тренера нічим тобі не допоможуть, коли ти захочеш дізнатися, пора або не пора худнути. А ось мірні штани не збрешуть.

Штани, в які ніколи не влізеш, але раптом
Психологи вчать нас, що система "батога і пряника" - штука не тільки марна, але й шкідлива. І ми погоджуємося. Але все одно ні за що не викинемо свого батога для самобичування. Але, щоб ніхто не здогадався, називаємо його "джинси, які я носила в 10 класі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 27.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2551

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: