Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 3 поради для східного макіяжу

3 поради для східного макіяжу

Східні дівчата знають толк у макіяжі...

1212bez_imert6y7uiuytrfni-1341.jpg (244.34 Kb)
Сурма замість рідкої підводки
Східні дівчата навчилися малювати стрілки ще задовго до того, як рідка підводка взагалі з'явилася. Так вона їм і не потрібна! З цією метою куди краще підходить сурма - це м'який чорний камінь, потовчений в порошок з додаванням касторової олії. Коли суміш висихає, з неї роблять гострий олівець, і підводка готова. На відміну від рідкого аналога вона прекрасно розтушовується, а за текстурою - трохи м'якша і жирніша, ніж звичайний олівець для повік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 бьюті-тренди, які ненавидять чоловіки

Довга стрілка
Східна стрілка не знає помірності - її кінчик не повинен бути коротким і скромним. Навпаки, котячий вигин і прагнення стрілки вгору, у напрямку до скронь, роблять очі візуально більше, виразніше. Для дівчат, які не показують свого обличчя, це особливо важливо: очі повинні бути на виду! Але нам такий варіант макіяжу стане в нагоді скоріше в якості вечірнього.

Ретельна розтушовка
Ще один важливий момент - східні стрілки не схожі на класичний "голлівудський" варіант. Якщо європейські жінки малюють їх рідким підведенням, роблячи лінію ідеально рівною, то арабський спосіб - розтушувати стрілку в легкий серпанок (до слова, саме тому використовується сурма).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 23.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2018

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: