5 рецептів краси з простою сіллю

Опубликовано: 09:00, 24.02.2016
Цей продукт дійсно незамінний у процедурах краси!

bigstock-sea-salt-34380128.jpg (240.68 Kb)1. Надання зачісці легкої хвилі.
Хвилясте волосся зараз в тренді. Зробіть суміш, змішавши 1 чайну ложку солі і 200 грам холодної води. Влийте в ємність з розпилювачем. Після того як сіль розчиниться, нанесіть спрей на вологе волосся. Волосся висохнуть чудовою плавною хвилею.
 
2. Відлущування шкіри обличчя, тіла і нігтів.
Якщо у вас під рукою немає скрабу, просто натріть все тіло (м'якими круговими рухами) великою морською сіллю. Найкраще цю процедуру проводити під час прийому ванни. Сіль моментально видалить омертвілі клітини і поліпшить приплив крові до шкіри. Натерти сіллю можна навіть шкіру голови! Це прекрасний спосіб боротьби з лупою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що варто знати про масла для обличчя та волосся?
 
3. Лікування акне.
Як природний відлущувач, сіль допомагає очистити пори і зменшує жирність шкіри. Якщо ви відчуваєте дискомфорт від нанесення на проблемні ділянки солі в чистому вигляді, то змішайте її з оливковим або кокосовим маслом.
 
4. Відбілювання зубів.
Зробіть суміш в пропорції 1 частина солі на 2 частини соди і за допомогою зубної щітки нанесіть склад на зуби. Якщо паста вийшла дуже суха, додайте трохи води. Така суміш видалить наліт і відбілить зуби.
 
5. Зробить дихання свіжим.
Додайте ⅛ чайної ложки солі і ¼ чайної ложки столової соди в стакан з водою. Прополощіть сумішшю рот. Такий склад дезінфікує і вбиває бактерії, які, як правило, і стають причиною неприємного запаху.
Вернуться к материалу