5 порад для об'ємного волосся

Опубликовано: 09:00, 31.03.2016
Чи не кожна дівчина мріє про об'ємне та густе волосся, якщо природа вас не наділила цією красою - це можна легко та просто виправити.

000iughbgytfrswa.jpg (199.81 Kb)Догляд, що не змивається
Якщо у вас тонке волосся, спробуйте використовувати замість кондиціонера незмиваючий засіб догляду. Він набагато легший, ніж бальзами та ополіскувачі, а значить, не буде обтяжувати волосся.

Вниз головою
Надати волоссю об'єм можна таким нехитрим способом: нанесіть на корені сухий шампунь і висушіть волосся, перекинувши голову вниз. Потім поправте пасма руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити свої губи ніжними та спокусливими?

Гарна хвиля
Локони, накручені на плойки або бігуді, моментально додадуть волоссю необхідний обсяг. Накрутіть волосся, зніміть бігуді, але не розчісуйте, а просто струсіть головою.

Менше стайлінгу
Велика кількість лаку шкодить об'єму волосся, тому не варто зловживати стайлінгом. Нанесіть трохи лаку на корені і по периметру зачіски, щоб зафіксувати її.

Кольорові відблиски
Візуально створити обсяг зачіски можна за допомогою кольору. Нанесіть фарбу не по всій довжині волосся, а лише на відросле коріння - за рахунок цього колір буде красиво виблискувати різними бліками, а волосся - здаватися густішим.
Вернуться к материалу