Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 7 незвичних фактів про макіяж

7 незвичних фактів про макіяж

Ти будеш здивована!

565yyhhh.jpg (1.52 Kb)
1. Вищипувати брови - значить бути в жалобі
У стародавньому Єгипті вищипані брови символізували скорботу за померлою ... кішкою. Священну тварину проводжали в інший світ всією сім'єю, загортали в шовкову тканину і урочисто ховали, після чого вся сім'я повністю вискубувала брови і ходила так, поки волоски не відростало знову.

2. За розголошення складу парфуму відрубували голови
Парфумерна композиція перших парфумів була секретною і включала всього сім компонентів. За розголошення рецептури парфюмеру загрожувала смертна кара. Едмонд Дюбель, творець першого аромату, просто дозволив своїй молодій дружині покористуватися духами, не називаючи їх компонентів, але тим не менше був обезголовлений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікавий манікюр для цієї весни [ФОТО]

3. За рік ти з'їдаєш 2,5 тюбика помади
Це за умови, що ти користуєшся нею 1-2 рази на день. Якщо поправляєш макіяж частіше, кількість з'їденого зростає. Але не хвилюйся: калорійність помади - всього 8 калорій на 100 грамів, так що їж на здоров'я!

4. Довгі нігті - ознака аристократичного походження
Спочатку відрощувати нігті стало модним в Китаї. Таким чином дівчата з шляхетних родин підкреслювали, наскільки далекі вони від будь-яких домашніх обов'язків. Чим довші нігті - тим рідше їх володарка щось робила руками. Деяким вдавалося відростити "ноготочки" в 25 метрів !!!

5. Макіяж - для простолюдинок!
Цікавий факт: у Великобританії часів королеви Вікторії використовувати косметику вважалося страшним моветоном. Бліда шкіра, бліді губи і в цілому блідий вигляд вважалися ознакою витонченості, використання помад і рум'ян вважалося вульгарним і неприпустимим способом привертати до себе увагу.

6. Контурінг з'явився в 17 столітті
Правда, своєрідний: дівчата коректували овал обличчя, піднімаючи вилиці, просто кладучи за щоку кульку з коркового дерева.

7. За макіяж судили
Сенат Франкфурта-на-Майні в свій час видав указ, згідно з яким чоловік міг розірвати шлюб з дружиною, якщо з'ясовувалося, що за допомогою макіяжу вона виглядала красивіше, ніж виявлялося насправді (до весілля ймовірність побачити наречену не при параді наближалася до нуля) .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 12.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 19273

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: