Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 5 домашніх масок для сухої шкіри обличчя

5 домашніх масок для сухої шкіри обличчя

Спробуй ці зволожуючі маски для сухої шкіри обличчя, приготувати які ти зможеш з найпростіших інгредієнтів!

453trgtrgy.jpg (192.72 Kb)


Цитрусова
Для приготування фруктової живильної маски для сухої шкіри обличчя тобі знадобиться сік одного апельсина або грейпфрута. Змішай його з яєчним жовтком, додай 1 ч. л. рідкого меду і стільки ж оливкової олії. Наклади на обличчя і шию, через 20 хвилин змий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно наносити крем для обличчя?

Домашня маска для сухої шкіри обличчя з сиру
З 2 столових ложок м'якого сиру, 1 столової ложки молока і рідкого меду вийде ще одна відмінна маска для живлення сухої шкіри. Нанеси її на 25 хвилин, потім змий теплою водою. Повторювати процедуру можна 2 рази на тиждень. Цей метод особливо гарний для тих, хто страждає від лущення.

Сметана з петрушкою
Це поєднання не тільки чудово живить, але ще і відбілює, вирівнюючи колір обличчя. Змішай жирну сметану з соком петрушки (або просто дрібно порубай зелень). Для посилення ефекту можна додати трохи вершків. Тримати склад на обличчі потрібно близько півгодини.

Бананова
Візьми один стиглий банан і розімни його до стану пюре (можна скористатися блендером або просто виделкою). Змішай бананове пюре з 1 ч.л. оливкового масла і 1 свіжим яєчним жовтком. Нанеси суміш на обличчя, потримай 15 хвилин і змий прохолодною водою. Потім наклади живильний крем.

З вівсяних пластівців
Напевно ти знаєш про те, що вівсянка рекомендується для проблемної шкіри. Але і сухій легке очищення теж ніколи не зашкодить. Додай до подрібнених вівсяних пластівців ложку оливкової олії і липовий настій (квіти липи можна знайти в будь-якій аптеці). Додатково посилить ефект крапля вітаміну А. Наклади на очищене обличчя і шию, змий через 20 хвилин і насолоджуйся результатом!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 20.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1745

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: