3 найефективніші способи корекції брів

Опубликовано: 13:00, 27.04.2016
Який метод обереш ти?

34r3rtgtr.jpg (199.28 Kb)1. Вищипування пінцетом
Це єдиний спосіб корекції брів, при якому ти можеш бути впевнена, що кожен раз видаляєш рівно один-єдиний волосок, нехай процес займає більше часу, але зате ти контролюєш кожен етап і можеш зупинитися в будь-яку секунду. Для дівчат з тонкими від природи або раніше невдало вищипаними бровами корекція пінцетом - єдиний вихід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка маска оживить твоє тьмяне волосся?

2. Видалення за допомогою нитки
Найдавніший спосіб виправити форму брів увійшов в моду не так давно, але швидко завоював популярність. Можна видалити відразу цілий ряд волосків, це особливо актуально для тих, у кого брови ростуть занадто густо і широко, до того ж, коли ми видаляємо волоски ниткою, шкіра отримує мікротравму, що стимулює активність клітин , покращує мікроциркуляцію і служить свого роду масажем.

3. Видалення за допомогою воску
Це найбільш безболісний і найшвидший спосіб позбутися від небажаних волосків, до того ж процедура служить пілінгом для шкіри, видаляється верхній ороговілий шар клітин, пушкове волосся, яке часто ускладнює макіяж брів. А ще при видаленні волосся за допомогою воску ти можеш відразу задати потрібну форму брів і зробити їх абсолютно симетричними.
Вернуться к материалу