5 секретів для шикарних вій

Опубликовано: 18:30, 03.05.2016
Дуже прості, але дієві поради!

34kapernngolsh.jpg (917.19 Kb)Зробіть паузу
Постарайтеся хоча б протягом тижня-двох не користуватися тушшю для вій. Такі канікули підуть на користь вашим віям! А щоб виглядати в цей час привабливо і без нафарбованих вій, поекспериментуйте з макіяжем, наприклад, зробіть акцент на губах.

Сама делікатність
Вії не терплять грубого поводження! Не варто терти очі, коли ви знімаєте макіяж. Робіть це так: нанесіть засіб для зняття макіяжу, почекайте з півхвилини, щоб туш встигла розчинитися, а потім ніжними рухами зверху вниз зніміть макіяж з вій ватним тампоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як мити голову,щоб волосся гарно виглядало?

Уникайте накладних вій
Якщо ви вирішили всерйоз зайнятися здоров'ям вій, постарайтеся не робити процедуру нарощування і не використовувати накладні вії. Клей, який наноситься при цьому на вії, досить агресивний по відношенню до вашої шкірі і вій. Тонкі волоски стоншуються ще більше, стають ламкими і сухими.

Правильний догляд
Ми всі знаємо, що перед сном макіяж обов'язково необхідно змити, але чи завжди ми це робимо? Якщо ви не зняли туш з очей, під час сну вії можуть просто зламатися. Крім того, волосинки-вії повинні дихати.

Кокосова олія
Це унікальне масло відмінно доглядає не тільки за волоссям на голові, але і за віями! Ви можете використовувати його замість змивки макіяжу, можете наносити безпосередньо на вії за допомогою ватного тампона: у вас вийде своєрідна маска для вій. Кокосове масло проникне в фолікули вій і буде зсередини стимулювати їх ріст.
Вернуться к материалу