5 порад для красивих та довгих вій

Опубликовано: 09:00, 04.06.2016
Ми знаємо, що це саме те, про що ти мріяла!

ertyui9o.jpg (161.41 Kb)Тримай під рукою пудру
Покривши вії першим шаром туші, притрусити їх легкою прозорою пудрою, після чого нанеси туш в ще один шар. В результаті ти отримаєш пишні, густі вії без ефекту склеювання.

Підбери правильний засіб для демакіяжу
В ідеалі - витрать на спеціальний продукт для зняття макіяжу з очей. Для видалення водостійкої туші найкраще підійде засіб з двофазною формулою: він миттєво розчиняє залишки косметики і зволожує вії і шкіру повік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які повсякденні звички псують ваше волосся?

Зволожуй вії маслом
Вії потребують поживні масла не менше, аніж шкіра або волосся. Щоб забезпечити їм належний догляд, додай в свій вечірній б'юті-раціон нерафіновану олія. Найнадійніший варіант - касторка. В її складі прискорює ріст вій, покращуючи циркуляцію крові у їх коренів.

Знай міру
Не поспішай наносити восьмий шар туші! Це не зробить твої вії красивими, навпаки - послабить їх, а ще - візуально зменшить очі. Для ідеального покриття достатньо двох шарів, нанесених зигзагоподібними рухами з інтервалом в пару хвилин.

Стеж за терміном придатності туші
Вкотре нагадуємо тобі: термін зберігання туші - 3 місяці після першого використання. Це означає, що за ці три місяці туш поступово засихає, а на пензлику і у флаконі із засобом утворюється безліч бактерій. Не економ на красі і здоров'ї: користуючись простроченою тушшю, ти не тільки не отримаєш бажаного ефекту, але й ризикуєш заробити очну інфекцію.
Вернуться к материалу