Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 4 секрети для ідеального макіяжу

4 секрети для ідеального макіяжу

Читай та вчися!

45rtgtrytui.jpg (223.24 Kb)
1. Наноси рум'яна ... на повіки!
Якщо тобі потрібно швидко освіжити обличчя, використовуючи мінімальну кількість коштів, цей секрет - для тебе! Коли під рукою є тільки туш і рум'яна, - це по суті все, що тобі потрібно! Наносячи рожеві або персикові рум'яна на яблучка щік, не забудь торкнутися пензлем повіки і області під бровами - це миттєво зробить погляд відкритим і відпочилим. Ніякі тіні тобі не знадобляться!

2. Завжди розм'якшй олівець за допомогою запальнички
Цей швидкий лайфхак від професійних візажистів знадобиться тобі незалежно від того, який чорний олівець ти використовуєш. Нехай запальничка назавжди оселиться в твоїй косметичці! Перш, ніж нафарбувати очі, потримай грифель кілька секунд під відкритим вогником - після цього олівець стане ще м'якше і ти зможеш максимально красиво і ретельно розтушувати його в серпанок. Profit!

3. Спонж + масло
Якщо у тебе суха шкіра, то нанесення тонального засобу може стати проблемою. Щоб про це забути, не використовуй кисті, а купи спонж. Перед використанням намочи його не водою, а промокни в спеціальному маслі для обличчя. Втім, для цієї мети підійде і кокосове. "Масляний" спонж допоможе тобі бездоганно нанести тон навіть на суху шкіру.

4. Нанось консилер на крила носа і перенісся
Коли ти маскуєш синці під очима за допомогою коректора, не забудь про дві інші проблемні зони - там, де закінчуються крила носа, і перенісся ближче до куточків очей. Шкіра в цих місцях часто відмінна за кольором, а маленький лайфках дозволить тобі непомітно зробити свій макіяж трішки краще. До речі, всі професійні візажисти так роблять.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 20.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1915

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: