Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 5 бьюті-процедур, які ні в якому разі не можна робити самостійно

5 бьюті-процедур, які ні в якому разі не можна робити самостійно

Іноді можна зекономити, але це саме той випадок, коли економія вийде тобі боком!

frt456yu78i.jpg (209.91 Kb)
1. Не стрижи чубчик
Багатьох (та й нас теж) страшенно дратує, що підстригти чубчик в салоні коштує майже стільки ж, скільки зробити повноцінну стрижку. Але, заклинаємо тебе: поклади ножиці на місце. Або вийде криво, і ти вирішиш підрівняти. І ще. І ось тут. ОЙ.

2. Не міняй колір волосся радикально
Якщо ти хочеш додати до основного тону відтінок, підфарбувати коріння між салонними процедурами - ніяких проблем, сучасні фарби для домашнього використання досить якісні і прості в застосуванні. Але якщо ти хочеш з блондинки стати шатенкою або, того гірше, з брюнетки перетворитися в блондинку ... Будь ласка, зупинись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14-річна дочка Сінді Кроуфорд стала обличчям Miu Miu [ВІДЕО]

3. Не коректуй брови воском або ниткою
Для якісного видалення зайвих волосків і додання бровам правильної форми в домашніх умовах годиться тільки пінцет. При роботі з воском важливі найдрібніші деталі, розмітка, температура, напрям для нанесення, швидкість відриву смужки. Велика ймовірність, що ти пошкодиш шкіру.

4. Не дави глибокі прищі
Ми всі розуміємо і самі грішні: коли на обличчі з'являється чорний противний вугор або невеликий прищ з білою головкою, руки так самі і тягнуться ... І нічого страшного, що тягнуться: просто продезинфікуй шкіру до і після і нанеси крем від прищів на ранку. А ось якщо прищ глибокий, якщо це акне, якщо навколо все припухло і болить - чим більше тиснеш, тим ширше всередині шкіри поширюється запалення. А значить, прищ буде набухати і далі, заведе собі сусідів, а після надовго залишиться пігментну пляму або, того гірше, шрам. Якщо підшкірні глибокі запалення тебе турбують, йди до дерматолога.

5. Не використовуй зубну пасту
У сенсі, як дезінфікуючий засіб для шкіри. Порада "наносити трохи пасти на запалені ділянки шкіри" живий і продовжує поширюватися серед дівчат з легкої руки Джіджі Хадід, але лікарі-дерматологи наполягають: первинне полегшення може обернутися страшними наслідками. Потрапляючи у внутрішні шари шкіри, інгредієнти зубної пасти можуть викликати роздратування такого масштабу, що прищ здасться тобі справжньою нісенітницею. Є ж спеціальні креми для проблемної шкіри!

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 22.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1779

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: