7 лайфхаків, які дозволять довше поспати зранку

Опубликовано: 23:30, 21.07.2016
Почніть робити ці речі з понеділка, щоб абсолютно законно спати трішки довше щоранку.

cms-image-000023605.jpg (123.9 Kb)1. Підготуйте одяг ввечері Перше і головне правило (до якого я, втім, досі не можу себе привчити) - це продумати, що ви надягнете завтра напередодні ввечері. І не тільки в думках уявити собі річ, але і дістати її з шафи, погладити і повісити на плічки. Як це полегшить важкий підйом вранці!

2. Продумайте укладку Хто, як не ви, добре знає поведінку свого волосся по ранках? Якщо лягти спати з вологою головою, вранці воно буде нагадувати шевелюру Медузи Горгони? Що ж, саме те, що потрібно для модного недбалого пучка. Головне, щоб "день поганого волосся" не застав вас зненацька. Плануйте зачіски разом зі своїм завтрашнім нарядом. Заздалегідь дістаньте все, що вам знадобиться для укладання. Шпильки, невидимки, гребінці, праску для випрямлення. Нехай все потрібне буде під рукою.

3. Відпрацюйте макіяж до автоматизму О, скільки часу вранці забирає мейкап ... Уявіть, наскільки простішим стало б ваше життя, якби довели техніку нанесення косметики до повного автоматизму. Визначте свої кольори помади, тіней і рум'ян на кожен день і залиште експерименти з іншими образами на вихідні і святкові дні. Навчіться робити макіяж так, щоб повторити його в будь-яких умовах: в автобусі в годину-пік, коли вас розбудять о третій ночі, під час стрибка з тарзанки і взагалі з закритими очима!

4. Лягайте спати в спортивному одязі Якщо, звичайно, ви одна з тих ранніх пташок, що починає ранок з пробіжки, велопрогулянки або вигулу собаки. Йдеться про чисті "треники" і футболкуі, звичайно ж, а не про лижний костюм, який ви не відправляли в прання з позаминулого сезону. Яке щастя прокинутися вранці і усвідомити, що ти вже одягнена!

5. Подбайте про сніданок Відкриваєте вранці холодильник - а там порожньо. Відправляєтеся на роботу голодна і зла або по шляху забігаєте в МакДональдс. Поганий сценарій для гарного ранку. Привчіть себе турбуватися про те, що ви будете їсти вранці, заздалегідь. Залийте вівсянку окропом, в кінці кінців. Всього хвилина роботи, зате вранці не доведеться йти з дому з порожнім шлунком.

6. Чистіть зуби в душі Робіть все, не відходячи від каси, як то кажуть. Затягнути своє сонне тіло в душ - почистіть зуби відразу ж, не відкладайте це на останні п'ять хвилин до виходу.

7. Заведіть хитрий будильник Ніщо так не витрачає час вранці, як довгий підйом. Вимикаєте будильник і ставите його ще на 5 хвилин вперед, потім ще на 5 і ще ... А в результаті доводиться збиратися за 20 хвилин, які залишилися до виходу. Будьте хитрішими ранкової себе: заведіть кілька будильників, купіть будильник, який важко вимкнути, поставте будильник в дальній кут.
Вернуться к материалу