5 масок з кавуна для сяючого обличчя

Опубликовано: 18:30, 09.08.2016
Цей сезонний фрукт корисний і для вашого обличчя!

lkjihugyt8i9.jpg (274.29 Kb)Маска з кавуна для сухої шкіри
На одну частину кавунової м'якоті взяти половину частини м'якоті банана, змішати і накласти на обличчя, через 10-15 хвилин змити. Кавунову маску з м'якоті використовують і для жирної шкіри, тільки в цьому випадку банан замінюють кефіром.
 
Маска з ефектом омолодження
Кавунові маски дуже корисні для втомленої шкіри, що в'яне, вони надають їй свіжість і пружність. Чисту марлеву серветку просочити кавуновим соком і акуратно розправити її на обличчі і шиї. Через 15-20 хвилин зняти марлю і вмитися. Найбільший ефект настає після декількох процедур.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, який у вас тип шкіри?

Тонізуюча маска з кавуна
Половину склянки густої молочної манної каші розтерти з яєчним жовтком, в процесі додати кавуновий сік, мед і рослинне масло, а також трохи солі. Маска наноситься на обличчя на 20-30 хвилин, після цього слід вмиватися водою кімнатної температури. У цій маски яскраво виражений тонізуючий ефект.
 
Маска з кавуна для відбілювання обличчя
Для відбілювання потрібно протирати шкіру обличчя м'якоттю кірки вранці і ввечері. Через кілька днів шкіра посвітлішає і очиститься.
 
Маска для нормальної і сухої шкіри
Розтерти яєчний жовток і перемішати з 2 столовими ложками соку кавуна, додати трохи сметани і рослинного масла, а для густоти - трохи хлібної м'якоті. Нанести суміш на обличчя і змити через 20 хвилин.

Джерело: goodhouse.com.ua
Вернуться к материалу