5 переваг шугарингу

Опубликовано: 18:30, 16.08.2016
Ось чому варто залишити епіляцію та перейти на шугаринг.

frefe4r4r342r3r5.jpg (175. Kb)1. Це гіпоалергенно
До сих пір не зафіксовано жодного випадку негативної реакції шкіри на шугаринг. Адже використовуються тільки органічні компоненти - ні консервантів, ні загусники, ні емульгаторів, тільки цукор, лимонний сік і вода. В принципі, цю пасту можна навіть їсти!

2. Це не травматично
На відміну від воску, кулька пасти рухається у напрямку росту волосся, що виключає злам волоска на поверхні і гарантує дбайливе його видалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які помилки ти робиш, видаляючи макіяж?

3. Це оновлює шкіру
Шугарінг не тільки видаляє небажане волосся, але і знімає верхній шар ороговілих клітин, які розм'якшується під впливом лимонної кислоти. Це дбайлива і ефективна ексфоліація, яка додатково захищає від врослого волосся і покращує вигляд шкіри.

4. Це гігієнічно
Ніяких слідів на шкірі, ніяких липких ділянок, ніякого почервоніння: зробила - одягай шорти і йди гуляти!

5. Це надовго
В середньому після шугарингу волосся росте в два рази повільніше в порівнянні з воском, оскільки шугаринг видаляє навіть найтонші і непомітні волоски. Справа в тому, що кулькою з пасти можна обробляти дуже маленькі ділянки, ретельно опрацьовуючи кожен сантиметр тіла. При видаленні воском за один раз захоплюється велика площа, відповідно, зусилля з видалення розподіляється нерівномірно - великий ризик пропустити якісь волоски або зламати їх.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу