6 секретів від дівчат, які завжди виходять красунями на фото

Опубликовано: 13:00, 31.08.2016
Ось що варто пам'ятати, щоб вийти неперевершено!

lpkojihu78ygtfvbhnjk.jpg (171.56 Kb)Вони знають свої виграшні ракурси
Якщо тебе знімають сидячи, камера не повинна розташовуватися нижче від твого підборіддя - її потрібно тримати навпроти, або трошки вище. Ще одна порада: завжди злегка нахиляй голову вниз і піднімай підборіддя вперед - це дозволить тобі створити найкрасивішу лінію шиї і підкреслити вилиці.

Вони впевнені в собі і в своїй зовнішності
Закомплексована, невпевнена у власній зовнішності дівчина навряд чи вийде красунею на фото - просто тому, що сама в це не вірить. Розслабся, видихни, а не втягуй щосили живіт - камера любить легкість, а не натужні спроби здаватися краще, ніж є насправді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 рецептів з соком лимона для краси та молодості шкіри

Вони не посміхаються на весь рот, а злегка розтягують губи в привітній усмішці
Рідко кому вдається відтворити щиру посмішку з зубами на постановочному фото, саме тому фотогенічні дівчата відпрацьовують більш легке і природне вираз обличчя, розтягуючи губи в легкій напівусмішці. Вона, до речі, ще й надає легкий ліфтинг ефект - вилиці здаються більш рельєфними, а погляд - відкритим.

Вони вміють говорити очима
У кожної з нас бували моменти, коли фото виходить ідеальним c одним невеликим винятком - у тебе злегенька або повністю закриті очі. Ох, як це дратує. Попроси фотографа порахувати до трьох перед тим, як тебе сфотографувати: на раз і два тримай очі закритими, і розорюй їх тільки коли почуєш "три". Так погляд вийде свіжим і бадьорим, а не втомленим і затуманеним.

Вони не говорять "сииир"
Стара-добра історія про "сир", чию назву потрібно згадувати в момент фото повинна канути в Лету.

Вони практикуються перед дзеркалом
Окей, з боку це може здатися дивним, але будь впевнена: все фотогенічні дівчата відпрацьовують позу, посмішку і навіть вигляд перед дзеркалом. Вдавшись до цього трюку, ти почнеш відчувати себе набагато впевненіше, поставши перед камерою.

Джерело: cosmo.com.ua
Вернуться к материалу