Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Модна форма брів 2017

Модна форма брів 2017


Брови - дуже важливий елемент в макіяжі. Більш того, на певну форму брів також існує тенденції. Про те, які брови будуть наймоднішими у 2017 році ми розповімо в цьому матеріалі.

1862_64014_0.jpeg (32.74 Kb)

У цьому сезоні (як і в останніх попередніх) варто робити акцент на природність. Скажімо так, в цьому сезоні вибирай якийсь баланс між "бровами-ниточками", але і не варто відрощувати "брови Брежнєва". Густі, звичайно, в міру пишні брови - ідеальний варіант.

Також брови можуть бути темніше, ніж тієї колір волосся, але і тут є нюанс. Якщо ти - фарбована блондинка, твій орієнтир - брови кольору твоїх натурального волосся, не варто робити їх вугільно-чорними.

Щоб вибрати відповідну форму індивідуально тобі, варто враховувати їх природну форму, розмір, колір натурального волосся, розріз і напрямок куточків очей. У цьому тобі допоможе досвідчений майстер.

У новому році візажисти визначили дві наймодніших форми брів:

Скаус

Це хлоп'ячі бровки, широкі, з волосками по периметру основної лінії. Не потрібно по одній лінії вискубувати кожну волосини.

9088_da0_gustye_brovi_dries_v_3.jpg (42.7 Kb)

Ідеально-доглянуті брови

В цьому випадку тобі доведеться постійно піклуватися про своїх бровах. Для догляду тобі знадобляться кисті, щіточки і укладальні кошти. За допомогою вимитого кисті від туші розчеши волоски по лінії їх росту і зафіксуй воском. Але якщо у тебе від природи дуже довгі брови, то в області головки вони будуть неакуратно торчати. Тебе потрібно розчесати волоски по лінії росту, а в області головки підняти їх вгору. Все зайве зріжте.

2328_841_makiyazh_vesna_leto_5.jpg (.79 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Як зробити брови густими?
-Які помилки ти робиш, намагаючись зробити ідеальні брови?
-Як зробити ідеальні брови?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:15, 26.11.2016
Автор: katerina
Переглядів: 3016

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: