4 кроки до розкішних вій

Опубликовано: 08:20, 06.12.2016
Нафарбувати вії - здавалося б, що може бути простіше? Однак кілька хитрощів допоможуть нанести улюблений б'юті-продукт по-новому і отримати вражаючі вії.

6753_vii-doma-gol.jpg (33.09 Kb)Мрієш про красиві і довгі вії? Ми підкажемо, як зробити правильний макіяж і надати твоєму погляду справжньої розкоші.

Крок 1: вибрати туш


Склад туші, безумовно, важливий. Звертай увагу на те, щоб вона пройшла офтальмологічний контроль і не викликала алергії. Потім дивись на щіточку: тонка пряма з короткими пластиковими щетинками допоможе оптимально розділити, подовжити і профарбувати кожну вію, навіть в куточках очей.

Щіточки конічної форми з щетинками середньої довжини рівномірно наносять туш на вії і добре подовжують їх.
Великі пухнасті аплікатори підходять для створення об'єму, а вигнуті піднімають вії біля основи і роблять погляд більш відкритим.

Крок 2: визначитися з кольором


Для класичного макіяжу підходять чорний, а також темно-сірий і коричневий кольори. Останні два особливо добре виглядають на білявках. Але не варто ігнорувати кольорову туш: в цьому сезоні вона в тренді.

Багато марок випустили не тільки вже звичні сині, зелені і фіолетові відтінки, а й порадували рожевим, жовтим і фісташкові.
Кольорова туш не тільки урізноманітнює макіяж, але і підкреслить відтінок очей. Так, фіолетова і бордо відмінно підходять світло-коричневим і зеленим очам; синя - темно-коричневим; а жовта, рожева і фісташка хороша для блакитних і сірих.

Крок 3: завити


Загнуті від природи вії - велика рідкість, але тоді навіщо нам щипці для завивки? З їх допомогою легко надати волосках вражаючий вигин. Завивати вії краще в три етапи: спочатку затиснути їх підставу, потім середину і на завершення - кінчики. Головне - не моргай, інакше ризикуєш висмикнути половину волосків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
-Штучні вії можуть зашкодити вашому зору
-Як правильно наклеїти накладні вії: 5 правил
-Як обрати туш для вій: 4 важливі поради

Крок 4: освоїти техніку


Починай фарбувати вії від коренів, зигзагоподібними рухами. Так ти рівномірно нанесеш продукт і застрахуєш себе від появи грудочок. Потім нанеси вже другий шар туші - від підстави вій до самих кінчиків - це дасть необхідний обсяг. Наприкінці варто злегка розчесати вії - або спеціальною гумовою щіточкою або чистим аплікатором від старої туші, щоб добре розділити і розпушити волоски.
Вернуться к материалу