3 способи повернути натуральний колір волосся

Опубликовано: 02:55, 17.09.2017
Новий експеримент не вдався і зачіска не виправдала ваших очікувань. Фарба для волосся виявилась не того кольору або ж він зовсім не пасує?
Є народні засоби впоратися з наслідками оновлень.
0353_1461077520.jpg (53.82 Kb)Сода харчова для освітлення волосся

Цей спосіб, як і всі наступні, що не настільки безпечний, як застосування натуральних інгредієнтів. Сода - це природний абразив, тому сама можеш уявити, наскільки «дбайливим» буде вплив на волосся. Але, з іншого боку, стара фарба зійде швидше і якісніше за рахунок досить сильного впливу лугу і абразивних частинок. Існує два перевірених способи застосування харчової соди для відновлення природного кольору волосся при невдалій фарбуванні. Для першого знадобиться порція твого звичайного шампуню на одне миття голови і 1 ст. л. соди. Просто змішай ці два інгредієнти і гарненько вимий голову. Є й інший метод: в 1 літрі теплої води розвести 5 ст. л. соди і рясно змочити цим розчином сухе волосся. Замотати плівкою на 20 хвилин, а потім змити живильним шампунем.

Олії для відновлення природного кольору волосся

Олії холодного віджиму дають відмінний результат, так як крім знищення барвника вони відновлюють структуру волосся після фарбування. Причому цей рецепт не має ніяких побічних дій, масляні маски можна робити хоч щодня. Єдине, доведеться замінити твій звичний шампунь на спеціальний для густого і жирного волосся, інакше якісно вимити природні жири буде практично неможливо.

Перший і найпростіший спосіб - наносити на невдало пофарбовані сухе волосся 100% натуральне кокосову, оливкову, персикову, реп'яхову або касторову олію під плівку на 20-30 хвилин. Для кращого результату їх можна підігріти.

Існує й інший варіант цієї маски. Для її приготування тобі знадобиться півсклянки будь-якого з перерахованих вище масел і три столові ложки розтопленого маргарину або свинячого жиру. Добрі відгуки можна почути про трав'яний настоянці на оливковій олії. На жаль, її приготування вимагає близько тижня, тому спочатку тобі все одно доведеться користуватися більш простими рецептами.

Але не полінуйся і відразу після невдалого фарбування залий 1 столову ложку бруньок тополі і 1 чайну ложку плодів софори японської склянкою оливкової олії. Тримай суміш 5-7 днів в темному прохолодному місці, а після закінчення цього терміну наноси на волосся раз на тиждень протягом місяця.

Мед для відновлення натурального кольору волосся

Натуральний свіжий мед не тільки допомагає повернути волоссю природний колір, але і зміцнює їх, живить величезною кількістю корисних речовин. Наносити це солодкі ласощі потрібно на вимиті, трохи вологе волосся не менше ніж на 2-3 години, причому закутувати голову не обов'язково. Ефект буде помітний вже через два-три сеанси, але щоб домогтися видимого результату, доведеться виконати процедуру не менше 7 разів щодня.

Маска для росту і густоти волосся:


Джерело: differed.ru
Вернуться к материалу