Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 10 секретів краси, які дійсно працюють

10 секретів краси, які дійсно працюють

У жінок є безліч секретів і хитрощів, які дозволяють залишатися прекрасними і чарівними. Ми хочемо поділитися з вами десятьма дієвими рецептами краси, простота і ефективність яких обов'язково буде вам до душі.

10-zapovedei-1.jpg (25.19 Kb)
1. Ложка проти плям

Для того, щоб акуратно нафарбувати вії, просто прикладіть до ока ложку і тримайте її під нижньою повікою під час нанесення тюші.

2. Картопля проти опухлості очей

Сира очищена картопля відмінно допомагає при запаленні очей - просто розріжте її на половинки і прикладіть до очей на 10 хвилин. Набряки як рукою зніме!

d986ce7af405dadb79ebf97189bbff_500_0_0.jpg (15. Kb)

3. Кефірна маска

Кефірна маска - це просто, дешево, дієво і під рукою. Для неї вам буде потрібно 2 столові ложки кефіру, столова ложка меду і яєчний білок. Перемішайте все це до однорідної маси і нанесіть на обличчя на 20 хвилин. Після цієї маски ваша шкіра очиститься і стане м'якою і шовковистою. Це відмінний аналог дорогій косметиці по догляду за шкірою.

4. Кавова гуща проти целюліту

Замість дорогого антицелюлітного скрабу можна з тим же успіхом використовувати кавову гущу. Ваші проблемні місця стануть виглядати куди краще, а витрати на дорогі засоби значно скоротяться.

5. Ромашка для освітлення волосся

Щоб не морочити собі голову підбором фарби для волосся, можна використовувати натуральний і ефективний метод - освітлення за допомогою настою ромашки. Можна ополіскувати в ньому волосся або ж просто змочити його по всій довжині - залежить від того, наскільки світлого відтінку ви хочете добитися.

87a204feb3032651191305c97904d9_500_0_0.jpg (21.07 Kb)

6. Холодна вода для сушки нігтів.

Щоб ваш манікюр швидше висох, можна використовувати холодну воду - наберіть невелику ванночку і занурте туди нігті після фарбування на пару хвилин. Однак стежте, щоб в воду занурювалися тільки нігті, а не вся долоня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як покращити стан шкіри обличчя

7. Ванна з м'ятою проти пітливості

Якщо ви стикаєтеся з проблемою пітливості, приймайте регулярні ванни з м'ятою. Також можете додавати туди ромашку, листя волоського горіха і шавлія.

8. Вазелін від мозолів

Нове взуття часто дуже натирає, особливо це знайомо нам всім в теплу пору року, коли навіть улюблена розношена пара раптово починає жати. Для того щоб убезпечити свою шкіру і уникнути хворобливих ушкоджень, змащуйте її вазеліном.

9. Фольга знімає блискітки

Дуже часто ми стикаємося з проблемами при знятті лаку з блискітками. Для цього є просте і оригінальне рішення - потрібно змочити вату або ватяний диск засобом для зняття лаку і прикласти до нігтя, а потім прикласти і закріпити поверх вати шматочок фольги. Через пару хвилин все це можна зняти - ваш ніготь буде повністю очищений.

9e0074d76154f30615dba0a46d2cd778.png (283.73 Kb)

10. Риб'ячий жир проти посічених кінчиків

Нелюбимий усіма дітьми риб'ячий жир відмінно згодиться при боротьбі з посіченими кінчиками - потрібно змащувати їх жиром за 10 хвилин до миття голови. Результат не змусить себе чекати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 09.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2784

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: