5 неочікуваних фактів про лак для нігтів

Опубликовано: 21:30, 18.12.2014
Ми зібрали для тебе найцікавіші і несподівані факти про засіб, яким ти користуєшся практично кожен день. Так, ми говоримо про звичайний лак для нігтів, проте спробуємо подивитися на нього під іншим кутом.

sostav-laka-dlya-nogtei.png (213.24 Kb)1. Один з найдорожчих лаків у світі - Azature Black Diamond Polish за 250 тис. доларів. У флакончику цього лаку знаходиться 267 каратів чорних діамантів. Саме його нанесли на нігті Келлі Осборн для церемонії нагородження Emmy в 2012 році. Існує і більш дешева версія знаменитого лаку - за 25 доларів. У ньому можна знайти лише один чорний діамантик.

2. Фарбувати нігті лаком на борту літака - категорично заборонено більшістю авіаліній. Ми впевнені, що багато дівчат зараз сильно засмутилися.

3. Лаком можна повністю перефарбувати автомобіль. На це в тебе піде 130 бульбашок. Так, в 2010 році Девід Шит пофарбував свій Fiat 500 в рожевий колір за допомогою малесенькій пензлика. Процес фарбування зайняв всього 4 дні 2 години і 2 хвилини.

4. У стародавньому Єгипті кольорові нігті говори про суспільне становище людини. Чим темніше манікюр, тим вище стан. Для цього жінки і чоловіки використовували хну. А от у Китаї лак виготовляли з бджолиного воску, яєчних білків, гуммиарабика і квіткових пелюсток.

5. Розпаковану пляшечку лаку для нігтів можна зберігати не більше двох років. А ось рідина для зняття лаку може зберігатися вічно, якщо не випарується.

Нагадуємо, раніше myledi.net писав про стильний новорічний манікюр з малюнками.
Вернуться к материалу