6 зачісок, які хлопці ненавидять [ФОТО]

Опубликовано: 08:40, 25.12.2014
Про те. які зачіски хлопцям до вподоби ми вже писали. А тепер зібрали 6 стрижок і укладок, які терпіти не можуть чоловіки, і які дівчата все одно ладні спробувати. Ми спробуємо довести, що ці зачіски все одно можуть бути стильними та привабливими.

av3hv.jpg (19.01 Kb)Лиса голова

Чоловіки кажуть: "Жінка з такою зачіскою схожа на інопланетянина". Ми відповідаємо: "На дуже стильного і гламурного інопланетянина, який прибув з іншої планети з місією краси".

tnl2ivr9.jpg (42.84 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 зачісок, які подобаються хлопцям

Маллет

Чоловіки кажуть: "З Маллет жінка схожа на байкершу з 80-х років". Ми відповідаємо: "З такою зачіскою ми виглядаємо іронічно й оригінально, тим більше з часів маллета вже минуло 30 років, пора вже цієї стрижці повертатися".

1360853010_mallet1.jpg (39.47 Kb)

Афро

Чоловіки кажуть: "Жінка схожа на безглузду кульбабу". Ми відповідаємо: "По-перше, ми любимо кульбабки - на них можна дути і загадувати бажання. По-друге, ця зачіска схожа на німб. Так-так, на той самий німб!".

yt1bub7a.jpg (21.89 Kb)

Дреди

Чоловіки кажуть: "З дредами волосся виглядає брудним". Ми відповідаємо: "З дредами ми виглядаємо творчими особистостями, і така зачіска економить багато часу!".

3f4j0dn7.jpg (86.92 Kb)

Коротка стрижка "під хлопчика"

Чоловіки кажуть: "Всі дівчата виглядають красивіше з довгим волоссям". Ми відповідаємо: "Ммм, а адже Одрі Хепберн всі вважають красивою. Більше того, дівчатам з точеними вилицями і великими очима ця стрижка неймовірно личить!".

13thannualcostumedesignersguildawardsyo4q8gnt_mbx.jpg (42.12 Kb)

Пейджбой

Чоловіки кажуть: "Було б набагато краще, якби волосся тут було довшим". Ми відповідаємо: "Ні, довше не потрібно. Іноді хочеться виглядати і чинити як жінка-вамп з 20-х років минулого століття".

7zrtm3fz.jpg (44.12 Kb)
Вернуться к материалу