3 відновлювальних SPA-процедури

Опубликовано: 00:15, 27.12.2014
Домашні SPA-процедури не заберуть багато часу, але допоможуть розслабитися і привести твоє тіло в ідеальний стан.

91787580_27438_2_7_.jpg (24.12 Kb)
Пілінг. Найпростіший і перевірений спосіб домашнього пілінгу - мелена натуральна кава. Її можна використовувати як у чистому вигляді, так і з додаванням пари крапель апельсинової або оливкової олій. Альтернативний варіант - одна ложка меду і три ложки морської солі. Такі скраби сприятимуть зменшенню целюліту і вирівнюванню поверхні шкіри. А приємний бонус від використання кави - безкоштовна ароматерапія!

Зволоження. Після того, як шкіра очистилася від шлаків і токсинів, нанеси зволожуючу маску домашнього приготування. Рекомендуємо спробувати шоколадну - вона дуже ефективна в боротьбі з целюлітом і нерівностями. Розтоплений на водяній бані чорний шоколад в поєднанні з декількома ложками будь-якої косметичної олії нанеси на проблемні місця, які загортаються в плівку.

Експрес-метод. Якщо часу у тебе обмаль, або немає настрою готувати щось спеціально, скористайся швидким і перевіреним методом - прийми аромаванну з оліями протягом 10-15 хвилин. Вони очищають, зволожують і живлять шкіру тіла, проникаючи як через неї, так і через слизову оболонку носа. Додай у вже готову ванну 5-10 крапель ефірної олії. Після - загорнись в теплий м'який халат і відпочинь 20-30 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скраб для тіла: навіщо він
Вернуться к материалу