5 порад для макіяжу очей

Опубликовано: 11:00, 28.12.2014
Ми впевнені, що ти вже давно освоїла майстерність макіяжу, але кілька простих хитрощів допоможуть зробити нанесення тіней ще більш простим і приємним!

overdo-makeup.png (222.52 Kb)Твоя рука здригнулася, і ти зіпсувала мейкап? Не панікуй і не намагайся витерти зайву косметику за допомогою засобу для зняття макіяжу. Краще крапни на ватяну паличку трохи консілера і промокни шкіру в потрібних місцях. Обов'язково скористайся зволожуючим кремом перед нанесенням косметики, тоді тіні ляжуть краще і рівніше, а шкіра буде виглядати більш здоровою.

Хочеш зробити макіяж з акцентом на очі, але часу на нанесення тіней немає? Використовуй тільки олівець: акуратно підведи очі досить широкою лінією і ретельно розтушуй її пензликом. Нанеси туш - і виразний макіяж очей готовий! Темні тіні наноси таким способом, наче вбиваєш їх у шкіру: так ти досягнеш рівномірного кольору. Перед тим, як фарбувати очі, злегка подмухай на пензлик, щоб видалити надлишки косметики. Завжди починай наносити тіні з найсвітлішого відтінку, поступово переходячи до більш темного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як грамотно фарбувати вії
Вернуться к материалу