5 правил натурального макіяжу

Опубликовано: 07:10, 29.12.2014
Памела Андерсон колись зізналася, що до виходу в світ "без макіяжу" готується не менше двох годин. Хоча прославлену секс-бомбу не назвеш еталоном природної краси, в чомусь до неї варто прислухатися. Навіть якщо ти хочеш звести використання декоративної косметики до мінімуму, що не відмовляйся від корисних б'юті-хитрощів.

b92a60aec68ddd693539a14b3f6d3f09b91099_667-1.jpg (18.8 Kb)
Виглядати природно, але при цьому привабливо - ціле мистецтво. Втім, не таке складне, як може здатися з першого погляду - його основи нам вдалося вмістити в 5 простих правил.

Коричнева туш залишиться непомітною, навіть якщо ти нанесеш її в два шари. А злегка мерехтливі тіні для повік тілесного відтінку допоможуть "відкрити" очі. Тілесний олівець зі світловідбиваючими частинками, нанесений у внутрішні куточки очей і над контуром нижніх вій, додасть яскравості твоєму погляду. Нанеси трохи хайлайтера під брови, на вилиці і під очі - так твоє обличчя буде виглядати виразніше. Замість пудри використовуй легкий тонуючий флюїд. Якщо хочеш використовувати рум'яна - вибирай кремоподібні і наноси їх руками. Підбери блиск або помаду в тон до натурального кольору своїх губ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як грамотно фарбувати вії
Вернуться к материалу