5 правил догляду за шкірою взимку

Опубликовано: 07:30, 21.01.2015
Холод, хуртовини та снігопади взимку змушують навіть легковажних дівчат приділити серйозну увагу своїй шкірі. Однак наївно вважати, що для цього достатньо користуватися одним "зимовим" кремом, на якому написано: "захистить від морозу". Пропонуємо вам список обов'язкових сезонних заходів щодо догляду за шкірою.

1533203.jpg (23.39 Kb)Зволоження повітря
 
Велику частину часу взимку ми проводимо в приміщеннях, де працюють системи опалення, і повітря стає дуже сухим: ліпідний бар'єр виявляється нездатним стримувати випаровування води, і вона стрімко втрачає вологу. Придбайте для дому зволожувач повітря або, на крайній випадок, розставте в квартирі красиві ємності з водою.
 
М'які скраби
 
Фахівці наполягають на тому, що в холодну пору очищення пір і звільнення шкіри від ороговілих клітин дуже актуальні. Крім очищення ця процедура покращує циркуляцію крові.
 
Зволожуйте шкіру
 
Зволожуйте шкіру ввечері, після душу, і виходите на вулицю через 30-40 хвилин після всіх маніпуляцій зі зволоженням і макіяжем.
 
Захищайте шкіру від УФ
 
Це правило актуально взимку так само, як і влітку. Так що наявність якій застосовуваних косметичних засобах спеціальних УФ-фільтрів - обов'язково.

Відмовтеся від дієт
 
Взимку організм дуже потребує жирів і калорій для "обігріву". Якщо ж у цьому сезоні дієта для вас неминуча, то необхідно, хоча б, постійно приймати вітамінні комплекси і препарати, що містять незамінні Омега-3 жирні кислоти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітаміни для краси і здоров'я нігтів
Вернуться к материалу