8 зимових масок для сухих рук

Опубликовано: 08:00, 18.11.2016
Красиві руки – предмет особливої жіночої гордості. Достатня зволоженість — одна з ознак доглянутості. Однак в осінньо-зимовий період зберегти руки в ідеальному стані доволі складно. Косметичні засоби не завжди справляються з цією проблемою, а отже на допомогу приходять народні, підручні методи.

maska_dlja_ruk.jpg (44.6 Kb)

Медова маска для рук

Медова маска пом'якшує руки, робить шкіру більш ніжною. Змішайте 15 г. бджолиного меду, 25 г. мигдалевого або оливкового масла, яєчний жовток і кілька крапель соку лимона. Нанесіть отриману суміш на руки і надіньте бавовняні рукавички. Найкраще робити цю маску на ніч.

maska-ovsyanka.jpg (52.53 Kb)

Вівсяна маска

2 столові ложки вівсяного борошна, по 1 столовій ложці гарячої води і соняшникової олії, по 1 чайній ложці лимонного соку і гліцерину (продається в аптеках).

Хлібна маска

Розмочіть в теплому молоці білий хлібний м'якуш і нанесіть отриману масу на руки. Змийте через 15-20 хвилин.

avucvcuacuacuacca.jpg (.95 Kb)

Жовтково-оливкова маска

Для сухої і загрубілої шкіри. Половину яєчного жовтка збивають, поступово додають 15 г. оливкової олії. Накладають на 15-20 хвилин масажними рухами.

Ванночка з крохмалю

Ванночка з крохмалю - хороший спосіб пом'якшити руки. Робиться вона так: чайну ложку крохмалю розводять склянкою води, отриманий клейстер розбавляють теплою водою до літрового об'єму. Руки тримають в цьому розчині 10-15 хвилин, змивають теплою водою, наносять трохи крему на вологу шкіру.

Маска для рук з кавової гущі

Шкіра рук часто буває роздратованою, з тріщинами. Дуже ефективно зробити маску з кавової гущі на 5 хвилин, потім змастити шкіру кремом для рук.

Желе-маска для рук з кукурудзяним борошном і гліцерином

Хороша для рук, пошкоджених миючими засобами. У теплій воді розмішати 4 гр. кукурудзяного борошна і 56 гр. гліцерину.

b0ec6a872cf787df13d8775523e846ec.jpg (18.75 Kb)

Маска з зеленого чаю

Змішайте столову ложку сиру з ложкою міцного чаю, додайте чайну ложечку олії (соняшникової або оливкової), і трохи лимонної цедри, перемішайте і тримайте на руках півгодини.
Вернуться к материалу