3 способи розігнати метаболізм

Опубликовано: 11:13, 21.07.2017
Дієтолог Лін-Дженет Ресітас провела масштабне дослідження і переконалася: щоб вага знижувався плавно, постійно і без зусиль, досить дотримуватися трьох простих правил.
2155_1459441523_metabolizm.png (306.53 Kb)

Пийте воду

«Всі чули про два літри води в день, але мало хто замислювався про те, коли треба пити воду. Я досліджувала пацієнтів з різним питним режимом і виявила, що найбільш помітно знижувалася вага у тих, хто пив по годинах і в основному в першій половині дня. Оптимальний режим, якого я рекомендую дотримуватися: стакан натщесерце, стакан об 11 годині, потім по склянці кожні 2 години, але намагатися не пити після 18.00» - рекомендує дієтолог Ресітас.

Знижуй рівень кортизолу

«Кортизол - гормон стресу, він збуджує помилковий апетит. Знизити його допоможуть шпинат, помідори, мигдаль і полуниця. Якщо включити ці продукти в кожен обід, ситість збережеться довше, на вечерю ви захочете з'їсти менше, а в якості бонусу - знизиться газоутворення і покращиться травлення».

Тренуйся рідше

«Я уявляю, як зараз багато хто здивувався, але я довела це. Більшість у бажанні схуднути, ходять в зал двічі в день, а потім дивуються, що вага не бажає йти. Адже тренування - це стрес, а значить - виділиться кортизол! Оптимальний режим - 2, максимум - 3 тренування в тиждень тривалістю не більше години» - зазначила Лін-Дженет.
Вернуться к материалу