9 правил життя в офісі

Опубликовано: 13:00, 28.09.2015
У спільному офісі часто працює велика кількість працівників. Як же ж не просто вижити в таких умовах, а також не втрачати продуктивності. Наші рекомендації з цього приводу читайте в статті!

gsl_office_02_761582.jpg (41.89 Kb)

Обізнаний значить озброєний
Дізнавайтеся розклад зайнятості переговорних і конференц-залів. Є велика частка ймовірності, що вони майже весь час пустують.
Важливі переговори можна проводити там, без сторонніх вух і очей. Якщо вам потрібно попрацювати в тиші, напевно знайдеться вільна кімната, де вас не будуть відволікати.

Тримайте емоції під контролем
Ви ж знаєте, як заважають гучні порожні розмови і постійний сміх, самі не робіть того, що заважає іншим, а себе захистіть від сторонніх шумів, надівши навушники.

Працюйте в навушниках
Дуже рідко робітникам забороняють працювати в навушниках.
Більшість керівників знають, що улюблена музика підвищує продуктивність роботи і знижує стрес. А якщо не знає, підкажіть йому в тактовній формі, посилаючись на міжнародні дослідження офісного середовища.

Використовуйте умовні знаки
Розробіть з колегами умовний знак «не турбувати», щоб відразу стало зрозуміло, що ви зайняті і не доступні для спілкування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як все встигати: 10 ефективних порад

Не снідайте на робочому місці
Поділяєте роботу і їжу. Не варто поширювати запах котлет на весь офіс. Вам же не дуже подобається, якщо хтось принесе і відкриє рибні консерви?
Намагайтеся їсти в їдальні, або на офісній кухні а, якщо іншого виходу немає - провітрюйте кімнату після обіду.

Кондиціонер за домовленістю
Пам'ятайте, у вашому колективі зібралися різні люди, для яких температура комфорту може бути зовсім різною. На кожних 10 осіб, які просять включити кондиціонер сильніше, знайдеться один, у якого алергія на холодне повітря. Дотримуйтесь помірність, не ставайте причиною хвороби інших людей.

Захворів сиди вдома
Не варто ходити на роботу з температурою, нежиттю і кашлем.
Керівництво не оцінить, а колеги, швидше засудять, нікому не хочеться зайвий раз хворіти. Якщо можливості працювати віддалено, все ж немає, одягайте маску і користуйтеся антисептиком.

55383125.jpg (24.07 Kb)

Дотримуйтесь правил ввічливості
Не зривається на колегах, якщо вам з ранку зіпсували настрій.
Коли зауваження зробити необхідно, зробіть це максимально коректно. Розумні люди, зазвичай цінують такі прояви і постараються вас почути. Навпаки, якщо ви будете говорити на підвищених тонах, нічого, крім конфлікту ви не досягнете.

Створіть свою зону комфорту
Життя в офісі можна зробити комфортним і за рахунок приємних дрібниць, які радують око і налаштовують на позитивний лад.
Вернуться к материалу