5 крутих та корисних ідей для корпоративу

Опубликовано: 17:00, 16.11.2015
Як зробити ваш копоратив незабутнім? Про це варто подумати заздалегідь, а не в останній день. МіЛеді пропонує 5 крутих та потрібних ідей.

luchshii-podarok-dlya-vashih-sotrudnikov.jpg (34.19 Kb)Додай фарб
Святковий настрій - це конфетті, метафан, гірлянди і бенгальські вогні. Якщо з вибором останніх двох - все ясно, то у конфетті є свої тонкощі, особливо їх варто врахувати, коли свято проходить в офісі. Дрібні шматочки кольорового паперу і фольги можуть залишити назавжди кольоровий слід на підлозі, якщо на них проллється вода. Тому, у свіжому після ремонту офісі краще використовувати безбарвний або сріблястий метафан - він найбезпечніший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-5 шкідливих порад для кар'єристки

Браслети
Ми всі звикли до клубних браслетів, які надягають охоронці при вході в клуб. Але все частіше браслети замовляють і на закриті вечірки та корпоративи. З такими браслетами ніхто зайвого не пробереться на вашу вечірку, особливо, якщо запросили багато гостей. З іншого боку, браслети можна замовити будь-якого кольору і з будь-яким написом, таким чином, браслети стануть продовженням корпоративного свята і будуть підтримувати настрій. /

Випивка
З випивкою на корпоративах потрібно бути обережніше. Найкраще купувати слабоалкогольні напої, наприклад, сидр або пиво. Це стане гарантом веселощів і чистого розуму. Звичайно, в певних колективах без віскі, рому та вина не обійтися. Але головне - сказати тверде "ні" шотам і коктейлям. І не забудь подумати про непитущих - приготуй для них смузі, морси, лимонад та інші новомодні безалкогольні напої.

Посуд
Якщо свято відбувається в офісі, то краще в якості склянок використовувати популярні червоні або сині стаканчики, як в американських фільмах. Такі стаканчики завжди великого розміру - 500 мл. Їх особливість в тому, що вони мірні - є особливі відмітки для різного виду алкоголю. Інший посуд, бажано, теж повинен бути паперовий або пластиковий. Тим більше, зараз широкий вибір красивою одноразового посуду.

Їжа
Краще замовляти доставку. Завжди варто заздалегідь дізнатися у улюблених бургерних, чи можуть вони зробити велике замовлення - часто, зрадівши такій лояльності, пропонують посуд і декор безкоштовно. Співробітники завжди раді бургерам, хотдогам, барбекю. Не забувай, що на корпоративи таку їжу краще замовляти у форматі міні-порцій. Також варто заздалегідь подумати про вегетаріанців - благо, зараз широкий вибір таких продуктів і спеціальних меню в закладах.
Вернуться к материалу